آمریکا به مصرف انرژی ماینرهای بیتکوین حساس شد
استخراج رمزارز، یک فرآیند انرژیبر است و اکنون آمریکا میخواهد بداند چه کسانی در این حوزه، بیشترین مصرف انرژی را دارند.
بسیاری از بلاکچینها مانند بلاکچینی که بیتکوین روی آن ساخته شده است، به رایانههای قدرتمندی نیاز دارند که شبانه روز برای حل مسائل پیچیده ریاضی به عنوان ابزاری برای ایمن سازی شبکه و اعتبارسنجی تراکنشهای جدید، کار میکنند. این فرآیند، به مقدار زیادی قدرت رایانشی نیاز دارد و رقابتی میان ماینرهاست. فقط یک برنده وجود دارد اما بازندههای زیادی وجود دارند که انرژی را بدون هیچ بازدهی، مصرف میکنند.
اما اگر انرژی هدر میرود، اداره اطلاعات انرژی آمریکا میخواهد بداند که بزرگترین متخلفان، چه کسانی هستند. این آژانس به تازگی اعلام کرد ردیابی مصرف برق شرکتهای استخراج رمزارز را آغاز خواهد کرد.
طبق ارزیابی اداره اطلاعات انرژی آمریکا، استخراج بیت کوین، ۲.۲ درصد از کل مصرف برق در آمریکا را تشکیل میدهد و این آژانس، اکنون نگران تقاضا رو به رشد آن و توانایی ایالتها برای حفظ سایر خدمات است. بعلاوه، این نگرانی وجود دارد که مصرف کنندگان در ایالتهایی با تمرکز بالای استخراج کنندگان رمزارز مانند جورجیا، نیویورک و تگزاس، ممکن است قیمت بیشتری برای انرژی بپردازند.
جو دکارولیس، مدیر اداره اطلاعات انرژی آمریکا در یادداشتی نوشت: در زمان نگارش این مطلب، بیشتر مناطق مرکزی آمریکا گرفتار سرمای شدیدی هستند که منجر به تقاضای بالا برای برق شده است. تاثیر مضاعف افزایش استخراج رمزارز و سیستمهای برق تحت فشار، عدم اطمینان را در بازارهای برق ایجاد کرده و ممکن است به اوج تقاضا منتهی شود که بر عملکرد سیستم و قیمتهای مصرفکننده، تاثیر میگذارد.
این مقام آمریکایی به پلاتسبورگ در نیویورک در سال ۲۰۱۸ اشاره کرد که در آن زمان، مرکز استخراج بیتکوین بود. طبق گزارش کنگره، تقاضا در زمستان سرد، از عرضه پیشی گرفت و برق باید از جای دیگری خریداری میشد. کمیسیون انرژی محلی برآورد کرد استخراج کنندگان رمزارز پلاتسبورگ تنها در ژانویه سال ۲۰۱۸ باعث شدند قبض برق ماهانه مصرف کنندگان، تقریبا ۱۰ دلار، افزایش پیدا کند.
از این رو، اداره اطلاعات انرژی آمریکا از ۸۲ استخراج کننده رمزارز که حدود ۱۵۰ تاسیسات در آمریکا را اداره میکنند، درباره مصرف انرژی آنها پرسش خواهد کرد و میخواهد بداند که آیا ماینرها، انرژی خود را از زغال سنگ یا انرژیهای تجدیدپذیر سازگار با محیط زیست مانند انرژی خورشیدی یا بادی تامین میکنند.
این آژانس از یک درخواست اضطراری استفاده میکند که مکانیزمی برای دور زدن فرآیندهای معمول به منظور شروع جمع آوری اطلاعات است. این مکانیزم پس از جنگ عراق در سال ۱۹۹۱ و همچنین برای تعیین قیمت خرده فروشی بنزین و تاثیر طوفان سندی در منطقه نیویورک در سال ۲۰۱۲ استفاده شد.
الکس دی وریس، بنیانگذار وب سایت Digiconomist که اثرات زیست محیطی استخراج ارز دیجیتال را رصد میکند، گفت: اقدام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، نقطه شروعی برای بررسی دقیق است. این واقعیت که این یک درخواست «اضطراری» است، منعکس کننده آن است که این درخواست بسیار جدی گرفته میشود.
بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، این بررسی دقیق، در شرایط حساسی انجام میشود. قیمت بیتکوین در ۶ ماه گذشته، ۵۰ درصد افزایش یافته و اداره اطلاعات انرژی آمریکا خاطرنشان کرد که نرخ هش یا میزان قدرت رایانشی مورد نیاز شبکه برای پردازش تراکنشها، در سال گذشته دو برابر شده است.