ارسال پیامکهای جعلی با موضوع قطع یارانه معیشتی
رئیس پلیس فتا استان اصفهان در خصوص ارسال پیامک های جعلی قطعی یارانه توسط کلاهبرداران فضای مجازی هشدار داد و تصریح کرد:در صورت قطعی یارانه شما از سوی دستگاههای مربوطه، برای اتصال مجدد هیچ گونه مبلغی از شهروندان اخذ نمی شود .
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتا استان اصفهان در تشریح این خبر گفت: بسیاری از شهروندان اصفهانی در روزهای گذشته پیامکی مبنی بر اینکه یارانه شما قطع شده است دریافت کرده اند که این پیامکهای جعلی، ترفند کلاهبرداران برای به دام انداختن شهروندان و سرقت اطلاعات بانکی آنها میباشد لذا کاربران هرگز اطلاعات کارت بانکی خود را در سایت های درج شده در پیامک، وارد نکنند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان؛ با اشاره به انتشار انبوه این پیامک جعلی گفت: با توجه به طرح واریز یارانه معیشتی دولت به دهک های مختلف مالی کشور و عدم واریز یارانه برای برخی از دهک های اعلامی این احتمال وجود دارد تا در روز های آینده شاهد استفاده جملاتی همچون ثبت نام یارانه، ویرایش اطلاعات یارانه بگیران، جاماندگان یارانه معیشتی و …. توسط افراد سودجو و کلاهبردار باشیم.
این مقام سایبری خاطر نشان کرد: به لینکهای دریافتی که از طریق پیامکهای ناشناس دریافت می شود به هیچ عنوان اعتماد نکرده و بر روی آن کلیک نکنید و هنگام واریز وجه با استفاده از درگاههای پرداخت الکترونیکی پروتکلهای امنیتی، آدرس صحیح درگاه بانکی مورد نظر، اطلاعات تماس با ما در سایت و نشان اعتماد الکترونیکی را به طور کامل بررسی نموده تا در دام کلاهبرداران قرار نگیرید.
سرهنگ مرتضوی به شهروندان توصیه کرد: در صورت قطعی یارانه شما از سوی دستگاههای مربوطه، برای اتصال مجدد هیچ گونه مبلغی از شهروندان اخذ نمی شود پس همواره ضمن مدنظر قرار دادن سرشمارههای ارسالی پیامک به محتوای آن نیز دقت کنید.
این مقام مسئول گفت: پلیس فتا آمادگی مقابله با هرگونه جرم رایانهای را دارد و در صورتی که شهروندان با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدند میتوانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش فوریتهای سایبری و یا از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام نمایند.