اپلیکیشن

تلفن همراه

May 10, 2024
13:05 جمعه، 21ام اردیبهشتماه 1403
کد خبر: 165931

فراخوان اضطراری FDA برای اپلیکیشن کنترل پمپ انسولین

منبع: Zoomit

سازمان غذا و دارو آمریکا می‌گوید استفاده از t:connect برای کنترل پمپ انسولین بسیار خطرناک است.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به‌طور اضطراری فراخوانی برای نسخه‌ی ۲٫۷ اپلیکیشن t:connect صادر کرد. این اپلیکیشن برای iOS دردسترس قرار دارد و امکان کنترل پمپ انسولین t:slim X2 را دراختیار کاربران قرار می‌دهد.

FDA فراخوان‌ها را بر اساس میزان اهمیت و خطرناک‌بودن به سه دسته تقسیم می‌کند. فراخوان‌های Class I جدی‌ترین نوع هستند و برای محصولاتی که پتانسیل بسیار بالایی برای ایجاد عوارض جانبی جدی یا مرگ دارند درنظر گرفته می‌شوند.

در دیابت نوع یک که قبلاً با عنوان دیابت وابسته‌به انسولین شناخته می‌شد، لوزالمعده‌ی بیمار، انسولین بسیار کمی تولید می‌کند یا به‌طور کلی انسولینی از آن ترشح نمی‌شود. انسولین هورمونی است که به ورود قند خون به سلول‌ها کمک می‌کند و درصورت کمبود این هورمون، قند در خون انباشته می‌شود که حتی می‌تواند مرگ‌بار باشد.

احتمال دارد بیماران دیابت نوع یک، به‌دلیل فراموشی نتوانند تزریق دستی انسولین را همیشه به‌موقع انجام دهند؛ به‌همین دلیل، پمپ‌های انسولین راهکاری ایدئال برای بسیاری از بیماران محسوب می‌شوند. این پمپ‌ها براساس مقدار قند خون اندازه‌گیری‌شده، میزان مشخصی از انسولین را به‌صورت خودکار و در زمان‌های مشخص و حتی هنگام خواب به شخص بیمار تزریق می‌کنند.

مشکل اپلیکیشن t:connect چیست؟
طبق اعلام FDA، باگ نسخه‌ی ۲٫۷ اپلیکیشن t:connect باعث نقص در عملکرد و راه‌اندازی مجدد آن می‌شود. این اپلیکیشن با هر بار کرش و راه‌اندازی مجدد، اتصال بلوتوث جدیدی برقرار می‌کند که درنهایت منجر به خالی‌شدن سریع باتری پمپ انسولین می‌شود.

تزریق انسولین با خاموش‌شدن پمپ متوقف می‌شود و درنتیجه سطح این هورمون در بدن بیمار کاهش می‌یابد. کمبود انسولین می‌تواند افزایش قند خون و حتی وضعیتی به نام کتواسیدوز دیابتی را به‌دنبال داشته باشد. مهم‌تر از همه اینکه قند خون بالا و کمبود انسولین تهدید جدی برای حیات بیمار محسوب می‌شوند.

کاربران t:connect چه‌کاری باید انجام دهند؟
باگ نسخه‌ی ۲٫۷ اپلیکیشن t:connect در به‌روزرسانی ۲٫۷٫۱ آن برطرف شده؛ بنابراین، دانلود و نصب نسخه‌ی جدید برای همه‌ی کاربران ضروری است. علاوه‌بر این کاربران باید قبل‌از خوابیدن، پمپ را به‌طور کامل شارژ و با دریافت اولین هشدار کمبود باتری، آن را سریعاً به برق متصل کنند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.