هلال احمر و اسنپدکتر تفاهمنامه همکاری امضا کردند
هلال احمر و اسنپدکتر تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی اسنپ دکتر، با هدف تسهیل دسترسی افراد به خدمات پزشکی و دارویی در هنگام بروز سوانح و بلایا و همچنین مشارکت در طرحهای سلامتمحور برای محلات کمبرخوردار کشور، سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و پلتفرم «اسنپدکتر» تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
براساس این تفاهمنامه، اسنپدکتر، خدمات آنلاین خود را به صورت داوطلبانه در اختیار جمعیت هلال احمر قرار میدهد تا در بحرانها و بلایا، دسترسی افراد متاثر از حادثه به خدمات پزشکی، روانشناسی و درمانی با سهولت و سرعت بیشتری فراهم شود.
بعد از هر سانحه افراد دچار ترس و استرس شدید ناشی از فقدان نزدیکان و همچنین اموال و امکانات خود میشوند. به همین دلیل خدمات مشاوره روانشناسی و روانپزشکی، در سلامت افراد حادثه دیده و همچنین مدیریت بحران در منطقه سانحه، بسیار اهمیت دارد. براساس این صورتجلسه، اسنپدکتر دسترسی افراد در مناطق متاثر از حادثه را به خدمات مشاوره آنلاین پزشکی و روانشناسی فراهم میکند. علاوه بر این در صورت نیاز، مشاوران و روانشناسان اسنپدکتر با همکاری جمعیت هلال احمر در محل حادثه استقرار پیدا میکنند.
همچنین اسنپدکتر به عنوان یکی از سکوهای اینترنتی فعال در حوزه سلامت، در راستای مسئولیت اجتماعی خود در طرحهای محرومیتزدایی سازمان داوطلبان از جمله طرح ۲۰۲۰ محله کمبرخوردار کشور، با هلال احمر همکاری خواهد داشت. براساس این همکاری، جمعیت هلال احمر نیز در صورت نیاز، تمهیدات لازم برای فعالیت داوطلبانه این مجموعه را، میسر خواهد کرد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به استفاده از ظرفیتهای فناوری در تسریع و مدیریت فعالیتهای داوطلبانه در نشست امضای این صورتجلسه گفت: «نکتهای که امسال رئیس جمعیت هلال احمر بر آن تاکید بسیار دارد، استفاده از دانش فناوری در بهبود فعالیتهای این جمعیت است.»
سلیمی با اشاره به ظرفیتهای خدمات سلامتمحور در بستر اینترنت و همچنین تشریح مهمترین طرحهای سازمان داوطلبان گفت: «فعالیتهای سازمان داوطلبان به بلایا و حوادث خلاصه نشده و ما در راستای کاهش آلام بشری، طرحهای محرومیتزدایی را نیز به کمک داوطلبان و خیران انجام میدهیم. یکی از مهمترین ماموریتهای ما در این زمینه، طرح توانمندسازی در ۲۰۲۰ محله کمبرخوردار است که با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره)، کمیته امداد، بهزیستی و جمعیت هلال احمر پیش میرود.»
به گفته سلیمی در تقسیمبندیها، اجرای این طرح در ۲۹۶ محله به جمعیت هلال احمر سپرده شده که فعالیتها با محوریت خانههای هلال هر محله انجام میشود.
مدیرعامل اسنپدکتر گلرخ داوران با اشاره به ظرفیتهای موجود برای کار داوطلبانه در حوزه پزشکی و سلامت، گفت: «امروز ضریب نفوذ اینترنت در کشور بیشتر از ضریب نفوذ خدمات پزشکی و سلامتی است. پس این امکان فراهم است که افراد بتوانند در هر نقطهای از کشور در هر لحظه که نیاز داشتند به پزشک و متخصص دسترسی پیدا کنند. در واقع دسترسیپذیری خدمات پزشکی و درمانی اساس کار ماست.»