امنیت

June 4, 2024
15:44 سه شنبه، 15ام خردادماه 1403
کد خبر: 167357

کشف چند آسیب‌پذیری در مرورگر Google Chrome

منبع: ماهر

یک آسیب‌پذیری با شناسه CVE-2024-5493 و شدت بالا در مرورگر Google Chrome کشف شده است که از راه دور امکان سرریز بافر هیپ (Heap) در WebRTC را برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه، از نقص امنیتی موجود در مدیریت حافظه و خرابی هیپ بهره‌برداری کند.
دو آسیب‌پذیری دیگر نیز با شناسه‌های CVE-2024-5494 و CVE-2024-5495 شدت بالا در Google Chrome کشف شده است که از راه دور امکان Use-after-free در Dawn را برای مهاجم فراهم می‌آورند. در این آسیب‌پذیری‌ها مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه، از نقص‌های مذکور در مدیریت حافظه و خرابی هیپ (Heap) بهره‌بردرای کند.
یک آسیب‌پذیری با شناسه CVE-2024-5496 و شدت بالا در Google Chrome کشف شده است که از راه دور امکان Use-after-free در Media Session را برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه، کد دلخواه خود را در sandbox اجرا نماید.
یک آسیب‌پذیری دیگر با شناسه CVE-2024-5497 و شدت بالا در Google Chrome کشف شده است که از راه دور امکان دسترسی خارج از محدوده به حافظه در Keyboard Inputs را برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند با فریب کاربر به انجام حرکات خاص با صفحه‌کلید (UI Gestures) در ناحیه‌ای از حافظه که خارج از محدوده در نظر گرفته شده است، از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه، از نقص موجود در مدیریت حافظه و خرابی هیپ (Heap) بهره‌برداری کند.
یک آسیب‌پذیری با شناسه CVE-2024-5498 و شدت بالا در Google Chrome کشف شده است که امکان Use-after-free در Presentation API را از راه دور برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه)، از نقص موجود در مدیریت حافظه و خرابی هیپ (Heap) بهره‌برداری کنند.
آسیب‌پذیری آخر نیز با شناسه CVE-2024-5499 و شدت بالا در Google Chrome، امکان نوشتن خارج از محدوده در Streams API را از راه دور برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه)، کد دلخواه خود را در sandbox اجرا نماید.

آسیب‌پذیری مذکور نسخه قبل از 125.0.6422.141مرورگر Google Chrome را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به کاربران توصیه می‌شود در اسرع وقت نسبت به ارتقاء Google Chrome به نسخه 125.0.6422.141 و یا نسخه 125.0.6422.142 اقدام نمایند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.