تلفن همراه

گوشی

هوش مصنوعی

July 1, 2024
16:02 دوشنبه، 11ام تیرماه 1403
کد خبر: 169074

نقش اساسی تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند در فراگیر کردن هوش مصنوعی

منبع: Peivast

اخیرا تقریبا هرروز شاهد شکل جدیدی از فناوری‌های هوش مصنوعی و محصولات مرتبط با آن هستیم. مدل‌های جدید هوش مصنوعی می‌توانند در لحظه جهان واقعی را دیده و درک کنند و درنتیجه امکان ارتباط ماشین با انسان را فراهم می‌کنند. تقریبا تمام شرکت‌ها در دموهای اولیه خود به جای دستگاه‌هایی مثل عینک‌های هوشمند، پین‌های هوش مصنوعی یا گجت‌های خاص از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند. گوشی‌های هوشمند به بخش جدانشدنی زندگی روزمره حدود ۵ میلیارد نفر در سراسر جهان تبدیل شده‌اند. اگرچه سال‌ها است که این دستگاه‌ها در دسترس هستند اما پتانسیل بیشتری در آنها نهفته است و می‌توانند نقش حیاتی در به شهرت رساندن هوش مصنوعی ایفا کنند.

گوشی‌های هوشمند به دلیل ظرفیت‌های کاملی که برای دریافت اطلاعات و ارائه خروجی دارند و سخت‌افزاری که هر ساله،‌ به ویژه از لحاظ قدرت رایانش هوش مصنوعی،‌ به روز می‌شود،‌ حاملان فوق‌العاده‌ای برای توانمندی‌های هوش مصنوعی محسوب م‌شوند. درنتیجه گوشی‌های هوشمند در ایجاد دسترسی به فناوری هوش مصنوعی نقش مهمی ایفا می‌کنند و تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند نیز در این فرایند نقش کلیدی دارند.

تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند بیشتری پتانسیل‌های را در دموکراتیزه کردن هوش مصنوعی دارند
پیشرفت و توسعه سریع هوش مصنوعی مولد باعث افزایش توجه مصرف‌کننده به هوش مصنوعی شد. از آنجایی که این فناوری با تجزیه‌تحلیل و به خاطر سپردن عادت‌های کاربر، خدمت شخصی‌سازی شده ارائه می‌کند،‌ تاثیر به‌سزایی روی کاربرد دارد و تجربه ای خاص و بهینه‌ را برای او رقم می‌زند. این فناوری همچنین عملکرد دستیار‌های صوتی، کاربرد‌های دوربین و صفحه نمایش و مدیریت باتری و اتصال را تسهیسل می‌کند و بازدهی دستگاه و رضایت کاربر را افزایش می‌دهد.

در محیطی که هوش مصنوعی بیشمار کاربرد دارد و عرضه‌کنندگان مدل‌های هوش مصنوعی هم چیزهای زیادی برای عرضه دارند، توسعه‌دهندگان با چالش‌های متعددی در ساخت و ادغام قابلیت‌های هوش مصنوعی در سیستم‌عامل‌های موجود مواجه هستند. این سیستم‌عامل‌ها توان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری را به درخواست کاربر لینک می‌کنند. تولیدکنندگان در همیجا امکان ایفای نقش دارند و می‌توانند با از بین بردن این شکاف به اجرای روان هوش مصنوعی کمک کنند.

تولیدکنندگان گوشی هوشمند تجربه عمیقی از درک تقاضای کاربر و ادغام راه‌حل‌ها در سیستم‌عامل دارند. آنها برای تقویت مدل‌های بزرگ زبانی (LLM) در محیط گوشی هوشمند از نزدیک با فروشندگان چیپ همکاری می‌کنند.

افزون بر این تولیدکنندگان با شرکت‌های پیشتاز هوش مصنوعی در ارتباط هستند. برای مثال شرکت OPPO برای ارائه هوش مصنوعی به کاربران، با هردوی گوگل و مایکروسافت همکاری می‌کند.

تولیدکنندگان منابع قابل توجهی را به توسعه مدل‌های هوش مصنوعی بومی اختصاص داده‌اند و ابعاد آنها از صدها میلیون تا میلیارد‌ها پارامتر متغییر است. تولیدکنندگان گوشی هوشمند بر همین اساس در خط مقدم ترویج هوش مصنوعی ابری-دستگاهی هستند. این حالت ترکیبی می‌تواند به فراگیر شدن هوش مصنوعی از یک پدیده خاص پرچمداران به تمام بازار کمک کند.

گوشی‌های هوشمند مجهز به هوش مصنوعی مولد: فراتر از پرچمداران
شرکت تحقیقاتی Conterpoint باور دارد که سال ۲۰۲۴ سال مهمی برای گوشی‌های هوشمند مجهز به هوش مصنوعی مولد است. در نیمه دوم سال ۲۰۲۴، اپلیکیشن‌ها و قابلیت‌های بیشتری از طریق مدل‌های هوش مصنوعی به صورت داخلی و یا از طریق ابر ارائه می‌شوند. با این حال، گوشی‌های بیشتری امکان دسترسی داخلی به هوش مصنوعی و یا ارتباط ابری را پیدا می‌کنند.

طبق پیش‌بینی شرکت Conterpoint، گوشی‌های مجهز به هوش مصنوعی مولد تا سال ۲۰۲۷ بیش از ۴۰ درصد از مرسوله‌های گوشی هوشمند در جهان را به خود اختصاص می‌دهند و مجموع تعداد آنها به بیش از یک میلیارد دستگاه می‌رسد.

قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد برای تحقق این رشد نباید منحصر به گوشی‌های پرچم‌دار باشند. همچنین مصرف‌کنندگان باید متقاعد شوند که توانمندی‌های هوش مصنوعی واقعا زندگی آنها را تغییر می‌دهد. تشخیص این کاربرد‌ها و اپلیکیشن‌های ضروری از اهمیت کلیدی برخوردار است.


پیش‌بینی کانترپوینت از افزایش سهم گوشی‌های مجهز به هوش مصنوعی

بازخورد مشتریان در فرایند تشخیص این کاربرد‌ها و تنظیم استراتژی تولیدکنندگان گوشی همراه نقش اساسی دارد. در نتیجه، هرچه دسترسی مشتریان به قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد بیشتر باشد، بازخورد بیشتری را می‌توان جمع‌آوری کرد و تولیدکنندگان گوشی نیز می‌توانند اپلیکیشن‌ها و سیستم‌عامل‌های خود را به شکل بهتری براساس تقاضای کاربر بهینه‌سازی کنند.

تولیدکنندگان گوشی باید در اولین گام،‌ امکان دسترسی به کاربران بیشتری را به قابلیت‌های هوش مصنوعی فراهم کنند. تنها پس از تجربه واقعی است که هوش مصنوعی مولد می‌تواند گوشی‌های امروز را با نسخه‌هایی مجهز به قابلیت‌های قدرتمند هوش مصنوعی جایگزین کند.

برخی از تولیدکنندگان گوشی با استفاده از ظرفیت‌های ابری به سرعت در حال معرفی قابلیت‌های جدید هوش مصنوعی هستند. شرکت OPPO در سال ۲۰۲۴ هوش مصنوعی مولد را به تمامی خطوط محصولی خود اضافه می‌کند. این شرکت انتظار دارد که تا پایان سال ۵۰ گوشی هوش مصنوعی را در اختیار کاربران بگذارد.

فناوری هوش مصنوعی بدون شک جهان را متحول و زندگی، کار و روابط انسان‌ها را زیرو رو می‌کند. گوشی‌های هوشمند بهترین حامل برای فراگیر کردن هوش مصنوعی هستند و انتظار داریم که تولیدکنندگان گوشی هوشمند راهکاری برای ادغام بهینه فناوری‌های هوش مصنوعی مولد در گوشی‌ها و دستگاه‌های خود پیدا کنند و در نتیجه رشد پایداری در این صنعت رقم بخورد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.