خبر اول

رگولاتوری

July 20, 2024
9:18 شنبه، 30ام تیرماه 1403
کد خبر: 170210

اسامی مطرح در کارگروه انتخاب وزیر بعدی ارتباطات چه کسانی هستند؟

ICTna.ir – دهها نام پیشنهادی برای بررسی به کارگروه انتخاب وزیر بعدی ارتباطات و فناوری اطلاعات رسیده است.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، دهها نام و رزومه برای بررسی توسط کارگروه انتخاب وزیر بعدی ارتباطات و فناوری اطلاعات، به این کارگروه رسیده است. این افراد یا به طور مستقیم و یا از طریق سایر افراد، تشکل ها، نهادهای صنفی، مدنی و سیاسی و حتی افراد شاخص سیاسی و اجتماعی، جهت بررسی به کارگروه فوق معرفی شده اند و بناست، نهایتا بین 3 تا 5 نفر از آنها از سوی شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم، تحت عنوان “گزینه های پیشنهادی” برای تصمیم گیری نهایی و معرفی به مجلس برای کسب رای اعتماد، به دکتر پزشکیان معرفی شوند.

دبیری این کارگروه برای انتخاب وزیر ارتباطات بر عهده نصرالله جهانگرد (رئیس سابق سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات در دولت روحانی) است و بناست نتایج بررسی ها و شاخص های اجماع شده در خصوص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و اسامی پیشنهادی برای تصدی این سمت در این کارگروه را به عبدالعلی زاده مسئول کمیته زیربنایی ارائه کند تا پس از بررسی در شورای راهبری، به رئیس جمهور منتخب ارائه شوند.

براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، حمید فتاحی (معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در دولت روحانی)، مرتضی براری (معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فضایی در دولت روحانی)، علی حکیم جوادی (معاون وزیر ارتباطات در دولت محمود احمدی‌نژاد و رئیس فعلی سازمان نظام صنفی رایانه ای)، ستار هاشمی (معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات در دولت روحانی و معاون فعلی توسعه فناوری و خدمات الکترونیک سازمان ثبت اسناد و املاک قوه قضائیه)، بهنام ولی‌زاده (معاون سابق دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران در دولت روحانی)، مهرداد ترابیان (معاون فعلی شرکت آسیاتک، عضو سابق هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت و مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی در دولت روحانی)، ابوالحسن فیروزآبادی (دبیر شورایعالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در دوره روحانی)، محمود جراحی (از بنیانگذاران ایرانسل، مدیر عامل اسبق صاایران، معاون سابق خدمات بنیاد مستضعفان و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال و کسب و کارهای نوپا)، محمد فرجود (مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره تفتا، مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره سابق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران در زمان شهرداری حناچی و از مدیر سابق راهکارهای سازمانی ایرانسل و مدیر اسبق بازاریابی رایتل)، رضا باقری اصل (معاون امور حقوقی دولت و مجلس وزارت ارتباطات در دولت شهید رئیسی و دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات در دولت روحانی)، سیده حمیده زرآبادی (سخنگوی ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در زمان رقابت‌های انتخاباتی، نماینده سابق مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی و بازرس اسبق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، بیژن عباسی آرند (مدیرعامل ایرانسل و مدیرعامل سابق شرکتهای صنعت الکترونیک، مخابرات و هوافضا)، حسین اسلامی (رئیس سابق سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران)، محمدعلی (شهراد) یوسفی زاده (مدیرعامل شرکت آسیاتک)، وحید یزدانیان (رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت روحانی و رئیس سابق دانشکده پست و مخابرات)، بهزاد اقبال خواه (مدیرعامل باکسیت و عضو هیئت مدیره شرکت پست در دولت روحانی و عضو هیئت مدیره تپسی)، صادق فرامرزی (فعال حوزه پرداخت الکترونیک و فعال حوزه صنفی در سازمان نظام صنفی رایانه ای)، بابک تراکمه (مدیرعامل شرکت افرانت و عضو سابق هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران و همراه اول)، سید مجید صدری (مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و رایتل)، رسول سرائیان (مدیرعامل سابق شرکت مخابرات ایران و همراه اول) و صابر قیضی (مدیرعامل اسبق شرکت مخابرات ایران در دولت محمود احمدی نژاد و دوره واگذاری این شرکت) از جمله اسامی وارده به کارگروه انتخاب وزیر بعدی ارتباطات و فناوری اطلاعات هستند که اسامی آنان برای نخستین بار توسط ایستنا منتشر میشود.

براساس این گزارش، این اسامی به همراه دهها نام پیشنهادی دیگر، بدون هیچ گونه رای گیری و یا فیلتر یا پایشی به صورت مستقیم و یا از طریق سایر افراد، تشکل ها، نهادهای صنفی، مدنی و سیاسی و حتی افراد شاخص سیاسی و اجتماعی، جهت بررسی به کارگروه انتخاب وزیر ارتباطات دولت چهاردهم رسیده است و هنوز هیچگونه رای گیری و پایشی روی این اسامی صورت نگرفته است.

بیست و دو تیرماه، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب محمد جواد ظریف، وزیر اسبق امور خارجه را طی حکمی به عنوان رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب شد. ظریف پس از آن اعلام داشت: برای بررسی گزینه‌هایی که برای تصدی وزارت در دولت مسعود پزشکیان پیشنهاد شده‌اند، کمیته‌هایی تشکیل شده است و جزئیاتی را درباره ترکیب این کمیته‌ها اعلام کرد.

ظریف در ویدئویی که یکشنبه ۲۴ تیر در اینستاگرامش منتشر کرد گفت «شورای راهبری دوره انتقال» یک «بازوی مشورتی» برای مسعود پزشکیان است که «بلافاصله» پس اعلام پیروزی او تشکیل شده است و مرتب جلسه دارد. وی که ریاست این شورا را به عهده دارد گفت که درباره ترکیب کابینه مسعود پزشکیان نظر انجمن‌های علمی و صنفی، احزاب و شخصیت‌ها و حتی «احزاب مخالف» و «رقبای انتخاباتی» آقای پزشکیان هم پرسیده شده است.

او گفت برای بررسی پیشنهادها، «کمیته‌های کارشناسی» تشکیل شده که هر کمیته دست‌کم ۱۲ متخصص از گرایش‌های گوناگون سیاسی و صنفی دارد و در مجموع ۴۵۰ نفر در حال «ارزیابی پیشنهادهای دریافتی» برای ترکیب هیئت دولت هستند.

آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، دوشنبه گذشته و برای نخستین بار فهرست اعضای کارگروه انتخاب وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم را به همراه خواستگاه آنان و رزومه این افراد منتشر ساخت. برای مشاهده فهرست اعضای کارگروه انتخاب وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم به همراه خواستگاه عضویت آنان و همینطور رزومه این اعضا، اینجا را کلیک کنید.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.