سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

July 21, 2024
15:44 یکشنبه، 31ام تیرماه 1403
کد خبر: 170325

ترامپ به خودروهای برقی علاقه‌ای ندارد اما خود او باعث تولید یکی از همین خودروها شد

منبع: Zoomit

با اینکه ظاهراً ترامپ هیچ‌گاه طرفدار خودروهای برقی نبوده، این عداوت به تولد یکی از همین خودروهای برقی چینی منجر شده است.

مدیرعامل شیائومی، لی جون، روز جمعه اعلام کرد که تصمیم دولت ترامپ برای اعمال تحریم علیه شرکت چینی شیائومی در اوایل سال ۲۰۲۱، محرک اصلی شیاومی برای ساخت اولین خودرو برقی خود بوده است.

به‌گزارش Autoblog، شیائومی که بیشتر به‌خاطر گوشی‌های هوشمند و لوازم خانگی‌اش شناخته می‌شود، امسال به‌عنوان بخشی از استراتژی خود برای تنوع‌بخشیدن به سبد محصولاتش، وارد بازار پرمحصول خودرو برقی چین شد.

لی در سخنرانی خود گفت که شیائومی پس از «حادثه‌ای» که آن را «اعلامیه‌ی لحظات پایانی دولت ترامپ مبنی‌بر قراردادن این شرکت چینی در فهرست تحریم‌های آمریکا» خواند، شروع به بررسی ساخت خودرو برقی کرد.

لی افزود که شیائومی در همان روز اعلام تحریم، جلسه‌ی اضطراری هیئت‌مدیره تشکیل داد که به آغاز تلاش‌هایش برای توسعه‌ی خودروی برقی منجر شد.

مدیرعامل شیائومی در رویداد روز جمعه به تلاش‌های شیائومی برای عرضه‌ی خودرویی برقی برای رقابت با برند‌های لوکس و شناخته‌شده‌ای مانند بی‌ام‌و، تسلا، آئودی و مرسدس بنز اشاره کرد.

شیائومی در ماه اردیبهشت سال ۲۰۲۱، با به‌چالش‌کشیدن تحریم‌ها در دادگاه فدرال آمریکا، موفق به لغو آن‌ها شد. بااین‌حال تا آن زمان، توسعه‌ی SU7، خودرو برقی اسپرت شبیه به پورشه، آغاز شده بود که قیمتی کمتر از ۳۰ هزار دلار دارد.

لی گفت که شیائومی پیشنهاد سرمایه‌گذاری‌ را رد کرده است که ارزش این عملیات را ۱۰ میلیارد دلار ارزیابی می‌کرد. شیائومی با تعیین ظرفیت تولید خود، هدف فروش سال اول خود را ۷۶ هزار دستگاه تعیین کرده بود؛ اما این شرکت قصد دارد تا امسال حداقل ۱۰۰ هزار خودرو برقی SU7 را به مشتریان تحویل دهد. هدف فروش این خودرو نیز ۱۲۰ هزار دستگاه تعیین شده است.

طبق ادعای مدیرعامل شیائومی، این شرکت تا اواسط تیرماه، ۲۵ هزار خودرو برقی تحویل مشتریان داده است و انتظار دارد این عدد تا آذرماه امسال، به هدف ۱۰۰ هزار دستگاه برسد. مدل SU7 در‌حال‌حاضر فقط در چین در‌دسترس است.

دونالد ترامپ در سخنرانی روز پنجشنبه گفت که مقررات سختگیرانه‌ی آلایندگی خودرو که باعث حرکت به‌سمت خودروهای برقی شده است، لغو خواهد کرد. ترامپ همچنین اعلام کرده است که درصورت پیروزی، تعرفه‌ی واردات خودروهای برقی چینی مونتاژشده در مکزیک را تا ۲۰۰ درصد افزایش خواهد داد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.