وزیر پیشنهادی ارتباطات: مصمم هستم مشکلات مردم را مرتفع و رویههای نادرست را اصلاح کنم
ICTna.ir – وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار پستی در شبکه اجتماعی x (توییتر سابق) ضمن تشکر از اعتماد مسعود پزشکیان به وی برای معرفی به عنوان وزیر ارتباطات به مجلس گفت: از سختی های مسیر کاملا آگاهم، اما مصمم هستم مشکلات مردم را مرتفع و رویه های نادرست را اصلاح کنم.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، ستار هاشمی، گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس شورای اسلامی ساعاتی پس از معرفی رسمیش به مجلس شورای اسلامی با انتشار پستی در توییتر نوشت: از اعتماد منتخب ملت به این فرزند کوچک مردم برای معرفی بعنوان وزیر ارتباطات قدردانم و امیدوارم اعتمادِ خانه ملت را نیز به دست آورم.
وی تصریح کرد: از سختیهای مسیر کاملا آگاهم، اما مصمم هستم مشکلات مردم را مرتفع و رویههای نادرست را اصلاح کنم.
ستار هاشمی در انتها تاکید کرده “گوش شنوای متخصصان و همهی شهروندان هستم و خواهم بود”.
صبح امروز یکشنبه، رئیس جمهور مسعود پزشکیان، با ارسال لیست پیشنهادی وزرای کابینه خود به مجلس شورای اسلامی، دکتر ستار هاشمی را برای تصدی پست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی کرد.
ستار هاشمی، پیش از این مسوولیت معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوازدهم را برعهده داشته است. آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، بعنوان اولین رسانه، این خبر را منتشر ساخت.
از دیگر سوابق اجرایی او معاونت فناوری اطلاعات شرکت ارتباطات زیرساخت، مدیرکلی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، معاونت فناوری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و ریاست هیات مدیره ایرانسل می باشد. هاشمی در تاسیس انجمن هوش مصنوعی ایران نیز نقش فعالی داشته است.
ستار هاشمی متولد سال ۱۳۵۵ در یاسوج است و تحصیلات خود را در رشته هوش مصنوعی از دانشگاه موناش استرالیا و دانشگاه علم و صنعت ایران به پایان رسانده است. او به عنوان جوانترین استاد تمام هوش مصنوعی در ایران شناخته میشود و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز است.
او در حوزههای مختلف فناوریهای نوین و نوآوریهای ارتباطی فعالیتهای چشمگیری داشته و به بهبود فرآیندهای مربوط به ثبت اسناد و توسعه فناوریهای ارتباطی در ایران کمک کرده است.
ستار هاشمی، استاد گروه مهندسی کامپیوتر و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز، دارای 37 مقاله کنفرانسی و ۵ مقاله ژورنالی در مجلات داخل کشور است و در انتشار ۸۵ مقاله ISI نیز مشارکت داشته است. مقالات منتشر شده او بیشتر در موضوعات خوشهبندی، شبکههای عصبی، ویژگی و برچسب تهیه شده است.