80 درصد مدیران «تغییر» را بخشی از چشمانداز آتی خود میدانند
درحالی که هوش مصنوعی باعث شده است در شیوههای انجام کار، نحوه اجرای پروژهها و به کارگیری پتانسیلهای سازمانی برای جلوگیری از اختلالات احتمالی تغییرات قابل ملاحظه ایجاد شود، توانایی جهت یابی درست و اندازه گیری تغییرات به یک شایستگی حیاتی برای مدیران کسب و کارها تبدیل شده است.
این نتیجه آخرین تحقیقات مرکز Accenture است که در گزارشی با عنوان «تغییر دوباره اختراع شده: طرحی نو برای تغییرات مستمر معنیدار و موفقیتآمیز» منتشر شده است. در این بررسی مشخص شد تنها 30 درصد مدیران مورد بررسی نسبت به تواناییهای خود برای تغییرات پیشرو اطمینان دارند و همچنین 25 درصد آنها معتقدند که تیمهای کاری آماده پذیرش این تغییرات هستند.
کارشناسان دریافتند 80 درصد سازمانها «تغییر» را بخشی از چشم انداز بلندمدت خود میدانند و در مقابل 95 درصد سازمانها طی سه سال گذشته دستخوش تحولات دو وجهی شدهاند و در این میان 61 درصد این مراکز طی بازه زمانی مذکور بیش از 4 تغییر اساسی را در روند کاری خود تجربه کردهاند.
این مطالعه نشان دد 96 درصد مدیران سازمان بیش از 5 درصد از درآمد خود را به تغییر پروژهها در سه سال آینده اختصاص دادهاند و همچنین 100 درصد مدیران هم تغییرات قابل توجه را در نیروی کار خود پیش بینی کردهاند. در این میان تنها 30 درصد مدیران کسب و کار نسبت به تواناییهای خود برای اعمال تغییر در فرآیندهای سازمانی اطمینان دارند و مابقی همچنان در این زمینه نگران هستند. لازم به ذکر است تمامی این تغییرات مبتنی بر هوش مصنوعی سنجیده شده است.