امنیت

فناوری اطلاعات

September 24, 2024
13:40 سه شنبه، 3ام مهرماه 1403
کد خبر: 174326

ابراز نگرانی اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از ورود وسایل مشابه پیجرهای لبنانی به ایران

منبع: خانه ملت

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تشریح نشست فوق العاده امروز کمیسیون گفت: انحصار تولید تجهیزات مورد استفاده در لبنان در اختیار کشور مجارستان بوده و این عملیات ترکیبی با همراهی و پشتیبانی آمریکا و با اشراف اطلاعاتی بر روی مسیر تامین تجهیزات صورت گرفته است لذا مجارستان باید در این زمینه پاسخگو باشد.

ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست فوق العاده کمیسیون به منظور بررسی ابعاد فنی حادثه تروریستی لبنان و انفجار دستگاه های ارتباطی اظهار داشت: پیش از ظهر امروز این جلسه با حضور وزیر ارتباطات و تعدادی از معاونین ایشان، دستیار وزیر خارجه و مدیر کل غرب آسیا و شمال آفریقا و نمایندگان، کارشناسان و همینطور نمایندگانی از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و با حضور اکثریت اعضای کمیسیون امنیت در محل کمیسیون برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه ابعاد مختلف عملیات تروریستی اخیر در لبنان و انفجار پیجرها مورد بررسی و مداقه قرار گرفت و وزیر ارتباطات توضیحاتی در این ارتباط و همینطور در ارتباط با پیشگیری از حوادث مشابه در کشور ارائه و تاکید کرد که عملیات اخیر در لبنان حاصل آلودگی صنعتی بوده و عملیات ترکیبی انجام شده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر ارتباطات در خصوص تجهیزات ارتباطی و تولید آن در کشور نیز گزارشی ارائه و بیان داشت که ما به سمت بومی‌سازی تجهیزات حرکت می‌کنیم و به دنبال آن هستیم تجهیزات مخابراتی را در راستای حمایت از تولید داخل بومی‌سازی کنیم و حتی امکان صادرات برخی تجهیزات هم اکنون وجود دارد همینطور در ارتباط با اقلام وارداتی مخابراتی هم گفتند که آزمایشگاه های نمونه را متناسب با ماموریت ها داریم و البته که سامانه رجیستری باید تقویت شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه با اشاره به توضیحات کارشناسی در خصوص حادثه تروریستی لبنان که در جلسه کمیسیون ارائه شد گفت: بر اساس گزارش ها مسیر تأمین تجهیزات منفجر شده در لبنان تحت اشراف اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بوده و این عملیات توسط رژیم صهیونیستی و با پشتیبانی آمریکایی ها صورت گرفته و آنها در پیجرها مواد منفجره جاسازی کردند و از طریق سیگنال از راه دور آنها را منفجر کردند.

رضایی خاطر نشان کرد: در این حادثه باید علاوه بر دولت ایالات متحده آمریکا، دولت‌های مجارستان و تایوان هم پاسخگو باشند چرا که انحصار ساخت این تجهیزات در اختیار یک شرکت مجارستانی بوده البته ابعاد دیگر این حادثه نیز از طرف برادران ما در حزب الله لبنان در حال پیگیری و بررسی است اما به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی به صورت آگاهانه و با اطلاع از اینکه مخاطب یا هدف این عملیات مردم عادی و غیرنظامیان بوده‌اند عملیات ترور را طرح ریزی کرده و آمریکایی‌ها هم از این اقدام حمایت کردند.

وی افزود: مدیر کل غرب آسیا و شمال آفریقای وزارت خارجه نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت منطقه ارائه و تاکید کردند که عملیات تروریستی اخیر لبنان تاثیری بر حمایت حزب الله و مقاومت از غزه نخواهد گذاشت و حمایت ها همچنان ادامه خواهد داشت اگرچه هدف رژیم از این عملیات بازداشتن حزب الله از حمایت از فلسطین و غزه بوده است.

رضایی افزود: اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در این جلسه نکاتی از جمله ابراز نگرانی از اینکه این وسایل مشابهی در ایران وارد بشود مطرح و بر جلوگیری و پیشگیری از این حوادث و عدم تکرار حوادث مشابه تأکید کردند همینطور از لزوم مراقبت از مراکز حساس و حیاتی کشور تاکید شد.

عضو هیئت رییسه کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: محکومیت جنایت صهیونیست‌ها و تلاش برای روشنگری توسط وزارت خارجه، آمادگی برای مقابله با تهدیدات الکترونیکی و تقویت سازمان پدافند غیرعامل نیز مورد تاکید اعضای کمیسیون بود.

وی در پایان تصریح کرد: ماجرای پیجرها هیچ ارتباطی با موضوع شهادت شهید رئیسی و همراهان ایشان نداشته است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.