رسانه‌های اجتماعی

هوش مصنوعی

October 5, 2024
22:27 شنبه، 14ام مهرماه 1403
کد خبر: 174995

هوش مصنوعی متا به نام «مووی جن»؛ ویدئو و کلیپ صوتی می سازد

متا پلتفرمز اعلام کرد یک مدل هوش مصنوعی جدید به نام «مووی جن» (Movie Gen) ابداع کرده که کلیپ های صوتی و ویدئویی واقعی را در پاسخ به درخواست های کاربر می سازد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، این شرکت مدعی است این ابزار می تواند با محصولات استارت آپ های رقیب مانند «اوپن ای آی» و «الون لبز» رقابت کند.

نمونه هایی از محصولات Movie Gen که توسط متا فراهم شده، نشان دهنده ویدئوهایی از حیوانات در حال شنا کردن و همچنین ویدئوهایی با استفاده از تصاویر واقعی مردم است که آنها را در حال انجام فعالیت هایی مانند نقاشی روی بوم نشان می دهد.

متا در یک پست وبلاگی اعلام کرد این هوش مصنوعی می تواند موسیقی پس زمینه و همچنین جلوه های ویژه سینک شده با محتوای ویدئو را نیز تولید کند. همچنین ابزار قادر به اصلاح ویدئوهای موجود نیز است.

این شرکت در یکی از این ویدئوها با استفاده از هوش مصنوعی مذکور، پوم پوم هایی در دستان مردی قرار داد که به تنهایی در صحرا می دوید. مدت زمان ویدئوهای تولید شده با ابزار Movie Gen حداکثر ۱۶ ثانیه و کلیپ های صوتی تولیدی با آن حداکثر ۴۵ ثانیه هستند. داده هایی که متا به اشتراک گذاشته، نشان می دهد این مدل در تست های انجام شده، در مقایسه با محصولات استارت‌آپ‌هایی از جمله اوپن ای آی، الون لبز، ران وی و کلینگ عملکرد مطلوبی دارد.

البته به گفته سخنگوی شرکت بعید است این ابزار مانند مدل های زبانی بزرگ هوش مصنوعی برای استفاده آزاد توسعه دهندگان عرضه شود. طبق پست وبلاگی و همچنین تحقیق انجام شده، متا از ترکیب مخازن داده مجاز و داده های عمومی برای ساخت Movie Gen استفاده کرده است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.