تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

October 16, 2024
16:07 چهارشنبه، 25ام مهرماه 1403
کد خبر: 175747

رئیس انجمن تجارت الکترونیکی: حداقل باید ۲ هزار نفر در انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی شرکت کنند

منبع: Peivast

رئیس انجمن تجارت الکترونیکی از افزایش ناگهانی تعداد اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی انتقاد کرد و از اعضا خواست حتماً در انتخابات این اتحادیه شرکت کنند.

انتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی پس از بارها تعویق، قرار است ۳۰ مهر ماه برگزار شود. یکی از نگرانی‌ها در این زمینه، تعداد شرکت‌کنندگان در انتخابات است که اگر به حد نصاب قانونی نرسد، پس از چند دور برگزاری ممکن است به انحلال اتحادیه منجر شود.

در این زمینه نیما قاضی، رئیس انجمن تجارت الکترونیکی و از اعضای اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی، گفت: «یکی از نگرانی‌هایی که برای این انتخابات داریم اعضایی هستند که در دوره به هم ریختگی اتحادیه عضو اتحادیه شده‌اند. تا زمانی که اتحادیه هیات مدیره قانونی داشت و این هیات مدیره انتخاب شده صنف بودند، تعداد اعضای آن ۲تا۳ هزار نفر بود. در دوره‌ای که اتاق اصناف انتخابات را برگزار نکرد، خودش مسئولیت را به اشخاص خاصی داد و اتحادیه در اختیار اعضای صنف نبود، تعداد اعضای اتحادیه کسب و کارهای مجازی ۴تا۵ هزار عضو اضافه شد.»

به گفته او تعداد اعضای این اتحادیه الان بالای ۷ هزار نفر هستند و آمار دقیقی از تعداد آنها نیز وجود ندارد. قاضی افزود: «امیدواریم فرآیند ثبت نام و اعتبار سنجی آنها درست انجام شده باشد و این اعضا واقعی باشند. یعنی واقعا کسب‌وکارهای مجازی باشند که در انتخابات شرکت می‌کنند.»

قاضی در مورد فرآیند انتخابات که قرار است در روز ۳۰ مهر برگزار شود اضافه کرد: «با توجه به تعداد اعضای اتحادیه بیش از ۲ هزار نفر (یعنی یک سوم اعضا) باید در انتخابات اتحادیه شرکت کنند تا به حد نصاب برسد تا انتخابات قانونی باشد. به نظر می‌رسد دور دوم و سومی هم هست که در این دور باید نهایتا یک چهارم اعضا در انتخابات شرکت کنند.»

او در مورد اهمیت اتحادیه افزود: «اتحادیه برای همه اعضای صنف خیلی مهم است و عضویت در آن به یکسری از کسب‌وکارها رسمیت می‌بخشد. این اتحادیه می‌تواند نقطه اتصال اعضای صنف به دولت و حاکمیت باشد و همه این موارد جایگاه ویژه‌ای برای اتحادیه ترسیم می‌کند.»

قاضی ضمن اعلام حمایت خود از ائتلاف «تاد» اضافه کرد: «من از همه اعضای صنف دعوت می‌کنم که در انتخابات شرکت کنند. اعضای این ائتلاف پیش از این هم فعالیت‌های صنفی و تشکلی انجام‌ داده‌اند و امیدواریم انتخاب شوند.»

او درباره برگزاری انتخابات در استان‌های مختلف گفت: «واقعا مشخص نیست از هر استان چند نفر عضو اتحادیه هستند و چطور عضو شده‌اند. به همین دلیل هم فرآیند آن پیچیده است. طبق تجربه کوتاهی که من از تشکل‌های صنفی دارم تا حالا تشکلی با این وسعت در کشور نبوده است و امیدواریم به خیر بگذرد.»

قاضی در مورد برگزاری انتخابات استان‌ها به صورت الکترونیکی اضافه کرد: «تا اینجا بر اساس صحبت‌ها و اعلامیه‌هایی که منتشر شده صحبتی از برگزاری انتخابات الکترونیکی نبوده است. قاعدتا هم با توجه به اینکه اتحادیه به هم ریخته است و مسئولیت دست افرادی بوده که خودشان استعفا داده‌اند، این اتفاق نمی‌افتد. انتخابات الکترونیکی زیرساخت‌های گسترده‌ای می‌خواهد که به نظر من الان در کشور موجود نیست.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.