مدیرعامل بانک تجارت از انتقال اطلاعات ۳۲ میلیون حساب و ۲۰ میلیون کارت به کربنکینگ جدید خبر داد
مدیرعامل بانک تجارت از انتقال و مهاجرت اطلاعات بیش از ۳۲میلیون حساب و ۲۰میلیون کارت به سامانه جدید سپرده و تحویلداری این بانک خبر داد.
با رونمایی از سامانه منظومه تجارت، سامانه کربنکینگ بانک تجارت آماده ارائه خدمات متنوع یکپارچه در حوزههای سپرده، تحویلداری، سوئیچ کارت و تسهیلات و تعهدات شد. بانک تجارت کر بانکی خود را در ساختار منظومه بهم پیوسته و متنوعی از خدمات مختلف بانکی، پرداختی و …. پیش برده است.
هادی اخلاقی، مدیرعامل بانک تجارت در رویداد «منظومه نوآوری تجارت» که با هدف اختتامیه طرح منظومه در تالار وحدت برگزار شد، درباره مسیر ایجاد منظومه بانک تجارت عنوان کرد: در آبانماه ۱۴۰۰ که به بانک تجارت آمدم مرحوم دولتآبادی، از من خواستند که پروژه منظومه را نهایی کنم. ایشان در آن زمان از تعویقهای سهماه، ششماهه و یکساله در راهاندازی منظومه گفتند و خواستند که قرارداد منظومه که در زمان ایشان تنظیم شده بود ادامه پیدا کند.
او ادامه داد: هنگامی که به بانک تجارت آمدم از وضعیت نرمافزاری و تعدد آنها اطلاع داشتم اما وقتی در موقعیت مدیرعاملی در جریان ریز امور قرار گرفتم، وضعیت تفاوت کرد. در آن زمان دانستم که با مجموعهای روبهرو هستیم که ۲۰۵ سامانه مستقل از هم دارد و قرار است این سامانهها در ساختار منظومه به شکل یکپارچه جاگیری و متحول شوند.
اخلاقی اضافه کرد: متاسفانه در پایان سال ۱۴۰۰ اختلالهای اساسی در سوئیچ کارت داشتیم اما امروز با تلاش مجموعههای مختلف در بانک تجارت و شرکتها محصولی را ارائه کردهایم که مبنای تحول بانکداری در کشور است. سامانه سپرده و تحویلداری بانک با همکاری شرکت خدمات انفورماتیک در کلیه شعب مستقر شده و اطلاعات بیش از ۳۲میلیون حساب و ۲۰میلیون کارت به سامانه جدید مهاجرت داده شده است.
او ادامه داد: ما با تولید سامانههای یکپارچه تسهیلات و تعهدات بر اساس جدیدترین تکنولوژیهای نرمافزاری در شرکت «تاتا» یکی از سامانههای حوزه اعتباری شبکه بانکی را ایجاد کردهایم به نحوی که امروز با چابکی هرچه بیشتر قادر به ارائه محصولات «نو» اعتباری به مشتریان حوزه بانکداری شخصی و اصناف و شرکتی هستیم.
مدیرعامل بانک تجارت درباره نقش هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت گفت: ما در سه سال گذشته شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ تفتا را احیا کردیم و اگر این شرکتها باز تعریف نمیشدند، امروز در این مسیر نبودیم؛ چراکه بسیاری از آنها اصلا وجود خارجی نداشتند.