هوش مصنوعی

November 19, 2024
10:30 سه شنبه، 29ام آبانماه 1403
کد خبر: 177907

مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت، مدل تولید تصویر «ایماژ» را رایگان عرضه کرده است

منبع: دیجیاتو

ایماژ از طریق اپلیکیشن ویرا در دسترس است.

در دنیای امروز که فناوری هوش مصنوعی به‌سرعت در حال پیشرفت است، کاربران ایرانی نیز شاهد پیشرفت‌های بزرگی در این عرصه هستند. مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت، به‌تازگی از مدل تولید تصویر اختصاصی خود با نام «ایماژ» رونمایی کرده است. این فناوری که بر پایه استیبل دیفیوژن (stable diffusion) و شبکه‌های عصبی عمیق توسعه یافته، اکنون به‌صورت رایگان برای عموم در دسترس است و در قالب اپلیکیشن هوش مصنوعی «ویرا» به کاربران ارائه می‌شود.

ایماژ، محصولی جدید در دنیای تولید تصویر
فناوری ایماژ، با تمرکز بر زبان فارسی و نیازهای کاربران ایرانی، توانایی خلق تصاویری باکیفیت را در حوزه‌های مختلف فراهم می‌کند. به کمک این فناوری، کاربر می‌تواند به‌آسانی تصاویر دیجیتالی خلاقانه‌ای را تولید کند که می‌تواند برای اهدافی مانند هنر دیجیتالی، بازاریابی و تبلیغات، مدل‌سازی مفاهیم، و حتی بازی‌سازی به کار برده شود.

توانمندی ایماژ در سهولت کارکردش است. کاربران در هر سنی و با هر سطحی از دانش فناوری و بدون نیاز به بلد بودن زبان انگلیسی، می‌توانند با زبان فارسی معیار، پرامپت تولید تصویر به ایماژ بدهند و خروجی را به‌رایگان دریافت کنند. تمام اینها بدون درگیری با مسائل تحریمی و بدون نیاز به ابزارهای دور زدن محدودیت اتفاق می‌افتد. ضمن این که ایماژ ابزاری در تلفن همراه است و در نتیجه کاربر هر لحظه که اراده به آن دسترسی دارد.

دانلود آسان و تجربه بدون محدودیت
کاربران می‌توانند اپلیکیشن ویرا را از کافه‌بازار یا مایکت دانلود کنند و به تمامی ابزارهای موجود در این اپلیکیشن، از جمله ایماژ، دسترسی پیدا کنند. یکی از ویژگی‌های مهم ویرا، دسترسی رایگان به ابزار تبدیل متن به تصویر ایماژ است. مرکز تحقیقات پارت می‌گوید با این کار، دانش و فناوری هوش مصنوعی در میان عموم کاربران ایرانی گسترش می‌یابد و محدودیت‌های موجود برای استفاده از فناوری‌های روز دنیا در کشور کاهش پیدا می‌کند.

ایماژ، بخشی از خانواده هوش مصنوعی ویرا
اپلیکیشن ویرا، خانه‌ای برای مجموعه‌ای از ابزارهای هوشمند است که هر یک برای کمک به کاربران در انجام کارهای روزمره و حرفه‌ای طراحی شده‌اند. علاوه بر ایماژ، ویرا دارای چهار سرویس دیگر است که هر یک کاربردهای منحصربه‌فردی دارند. یکی از این ابزارها، چت‌بات هوشمند فارسی با نام «دانیار» است که به کاربران کمک می‌کند تا پاسخ سوالات خود را به زبان فارسی دریافت کنند و در موارد گوناگونی همچون مشاوره، راهنمایی و حتی آموزش همراهشان باشد.

سایر ابزارهای ویرا
چت‌بات هوشمند (دانیار): دقیقاً مانند چت جی‌پی‌تی اما به‌صورت اختصاصی برای زبان فارسی. دانیار قادر است فارسی رسمی، محاوره و حتی لهجه‌ها را شناسایی کند.
تغییر صدا (همآهنگ): مدل تغییر صدای همآهنگ می‌تواند فایل صوتی یا ضبط مستقیم صدا را دریافت کرده و آن را به صدای شخص دیگری تبدیل کند. در حال حاضر، نام افراد سرشناس بسیاری در فهرست تبدیل صدای اپلیکیشن ویرا وجود دارد.
روخوانی (آواشو): آواشو می‌تواند فایل متنی یا متن مستقیم را دریافت کرده و آن را روخوانی کند. به‌عبارت‌دیگر، خروجی این مدل یک فایل صوتی خواهد بود.
نگارش (آوانگار): آوانگار قادر است فایل صوتی یا ضبط مستقیم صدا را گرفته و آن را نگارش کند. خروجی این مدل یک فایل متنی خواهد بود و می‌تواند به‌خوبی صداها را تشخیص بدهد.
چشم‌انداز مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت با گرد هم آوردن بهترین مهندسان و محققان هوش مصنوعی، به هوشمندسازی فرایندهای زندگی می‌اندیشد.

به طور ویژه، بخش زیادی از این مسیر، در راه تجارت و تقویت کسب‌وکارهای ایرانی پیش می‌رود. این مرکز ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی زیادی را توسعه می‌دهد که در بخش‌های مختلف یک سازمان می‌توانند با کاهش هزینه و هوشمندسازی، به سودآوری منجر شوند. ویرا، صرفاً بخشی از توانایی این مجموعه دانش‌بنیان است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.