مدیر امور امنیت شبکه مخابرات: پایش مداوم تهدیدات سایبری و تأمین حداکثری امنیت سازمانی در شرکت محقق شده است
سید ابوالقاسم بنیطبا، مدیر امور امنیت شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران با اشاره به تهدیدات روزافزون سایبری برای سازمانها و لزوم افزایش امنیت شبکه در تمام بخشهای سازمان گفت: پایش مداوم تهدیدات و فراهمسازی حداکثری امنیت سازمانی با اجرای طرحهای جامع راهبردی در حوزههای شبکه و فناوری اطلاعات محقق شده است.
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، بنیطبا در گردهمایی مدیران شرکت مخابرات ایران با اشاره به اقدامات و شاخصهای بخش امنیت شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات اظهار داشت: دادههای اساسی سازمانی و تضمین کیفیت و همگرایی فعالیتهای امنیتی شبکه و فناوری در راستای بیشینهسازی اثربخشی اقدامات و مقابله با تهدیدات سایبری بهصورت مداوم، انجام و بهروزرسانی میشود.
مدیر امور امنیت شبکه با اشاره به اقدامات و شاخصهای مهم و کلیدی بخش امنیت اعلام کرد: منابع و دادههای سازمانی در صورت عدم توجه به حفاظتهای اساسی و امنیت شبکه و فناوری اطلاعات در معرض خطر نفوذ یا از بینرفتن هستند و با توجه به تحولات حوزه سایبری در سالهای اخیر، بحث تضمین امنیت شبکه برای پیشگیری از حملات سایبری و مقاومت در برابر نشت اطلاعات سازمانی از اهمیت بیشتری برخوردار شده است.
وی با اشاره به این که تقریباً از سال ۱۴۰۰ تاکنون موارد حملات سایبری به مجموعه سازمانهای مختلف در کشور روند روزافزونی داشته است اعلام کرد: در این راستا برای حداکثرسازی امنیت بخش فناوری اطلاعات و شبکه شرکت مخابرات در بخش داراییها و اطلاعات سازمانی، اقدامات مشخصی را در فازهای مختلف به اجرا و تکمیل رساندهایم.
وی در مورد امنسازی سازمان توسط پروژههای شبکه و فناوری اطلاعات گفت: پروژه ارزیابی امنیتی و زیرساخت آیتی و افزایش دانش سایبری به صورت کامل طراحی شده و اکنون در مناطق و ستاد مخابرات بهصورت کامل، لایههای مختلف شامل تجهیزات شبکه، سیستم عامل و دیتابیس، تحت حفاظت امور امنیت شبکه فناوری اطلاعات قرار دارد.
وی افزود: در این مدت تست نفوذ در بخش تجهیزات شامل تست مقاومسازی و ممیزی در پانصد مورد بهصورت کامل و در پنج فاز انجام یافته است.
مدیر امور امنیت شبکه، پیادهسازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات را از دیگر اقدامات مهم بخش امنیت شبکه و فناوری اطلاعات شرکت عنوان کرد و افزود: با اجرای این پروژه، طراحی، پیادهسازی، ممیزی، سنجش اثربخشی و بهینهسازی مستمر فرآیندها در دامنه تعریفشده سازمان با هدف افزایش و تقویت ضریب امنیتی فعالیتها انجام میشود.