هوش مصنوعی

December 22, 2024
10:19 یکشنبه، 2ام دیماه 1403
کد خبر: 180412

عرضه جهانی ابزار تحقیقاتی Deep Research جمینای

منبع: دیجیاتو

گوگل ابزار «تحقیق عمیق» را در 100 کشور و با پشتیبانی از 40 زبان جدید عرضه کرد.

گوگل اعلام کرده ابزار Deep Research در جمینای را با ۴۰ زبان جدید در دسترس قرار داده است. این ابزار چند هفته پیش به‌صورت محدود فقط با زبان انگلیسی عرضه شده بود اما حالا همه کاربران در بیش از 100 کشور می‌توانند از این ابزار پیشرفته برای ایجاد گزارش‌های جامع درباره موضوعات پیچیده استفاده کنند.

ابزار Deep Research جمینای چیست؟
ابزار Deep Research در جمینای یکی از ویژگی‌های هوش مصنوعی گوگل است که به کاربران امکان می‌دهد گزارش‌های جامع و ساختارمندی ایجاد کنند. این ابزار از قابلیت‌های نسخه جمینای 1.5 پرو برای پردازش متون طولانی استفاده می‌کند که به تولید برنامه‌های تحقیقاتی دقیق کمک می‌کند. گوگل در پستی اعلام کرده پس از اینکه کاربر درخواست خود را وارد کرد، ابزار ابتدا برنامه‌ای تحقیقاتی ایجاد می‌کند. پس از تأیید کاربر، این ابزار شروع به جستجوی اطلاعات مرتبط در وب کرده و گزارشی چندصفحه‌ای تولید می‌کند که می‌توان آن را به گوگل داکس منتقل کرد.

عرضه جهانی این قابلیت به این معناست که کاربران در کشورها و مناطقی که گوگل Gemini ارائه می‌دهد، اکنون می‌توانند از این ویژگی بهره‌مند شوند. پیشتر ویژگی «تحقیق عمیق» فقط به زبان انگلیسی در دسترس بود اما اکنون کاربران با زبان‌های مختلف ازجمله عربی، اسپانیایی، هندی و پرتغالی می‌توانند گزارش‌هایی به زبان مادری خود ایجاد کنند اما گوگل در زمینه دقت خلاصه‌سازی، در مواجهه با محتواهای غیرانگلیسی، چالش‌هایی دارد. در این فرایند از منابع داده بومی و جستجوی پشت‌صحنه برای تأیید اطلاعات استفاده می‌شود.

گوگل همچنین تأکید کرده به صحت اطلاعات توجهی ویژه دارد. بااینکه مدل هوش مصنوعی داده‌های زیادی دارد، این شرکت همچنان تمرکز خود را روی اطمینان از درستی اطلاعات تولید شده قرار داده است. برای بهبود دقت ابزار، تیم‌های محلی در ارزیابی داده‌ها و ارائه بازخورد کمک می‌کنند.

ابزار Deep Research در جمینای اکنون در دسترس کاربران در سراسر جهان است و به آنها امکان می‌دهد از قابلیت‌های تحقیقاتی مبتنی‌بر هوش مصنوعی استفاده کنند. این عرضه جهانی نقطه عطف مهمی به‌منظور ایجاد دسترسی به ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی برای جوامع مختلف است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.