فناوری اطلاعات

December 28, 2024
17:20 شنبه، 8ام دیماه 1403
کد خبر: 181308

جعفرپور: مخابرات آماده ارائه هوش مصنوعی به شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در دیدار با مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به آمادگی مخابرات در ارائه هوش مصنوعی به شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب اظهارداشت: مخابرات برای ارائه و توسعه زیرساخت و همچنین فیبر نوری محدودیتی ندارد.

به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳، «ابراهیم پیرامون»، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و عضو اصلی هیئت مدیره در دیدار با مدیرعامل شرکت مخابرات با بیان اینکه این شرکت ۷۵ درصد نفت، ۱۵ درصد گاز مایع کشور و همین‌طور خوراک صنایع حاضر در خوزستان را تامین می‌کند‏، گفت: حدود ۵۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ زیرمجموعه این شرکت محسوب می‎شوند.

وی افزود: شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در پنج استان خوزستان،‏ کهگیلویه و بویراحمد‏‏، فارس، بوشهر و ایلام ‏ فعالیت نفتی دارد و به دلیل همین گستردگی مسائل مخابراتی و تبادل اطلاعات و زیرساخت‌های لازم در این باره برای شرکت ملی مناطق نفت‌خیز از اهمیت بسیاری برخوردار است.

پیرامون تاکید کرد: شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب اطلاعات و ظرفیت های بسیاری دارد که باید به درستی منتقل شود و همچنین باید زیرساخت مناسب برای پشتیبانی این تاسیسات و اطلاعات شرکت وجود داشته باشد.

او سپس افزود: شرکت مخابرات ایران و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب همیشه همکاری داشته‌اند‏، اما هدف ما همکاری بیشتر این دو شرکت و همچنین استفاده از فناوری‌های روز چون هوش مصنوعی است، چرا که اطلاعات ما نیاز به تحلیل دارد و اینجاست که هوش مصنوعی می‌تواند کمک کند تا اطلاعات به خروجی کاربردی برای مدیریت تولید نفت و گاز تبدیل شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تاکید بر اینکه مخابرات ایران در مناطق فعالیت شرکت زیرساخت‌های خوبی دارد، گفت: نفت و گاز در هر نقطه‌ای ممکن است باشد اما مناطق زیرمجموعه ما در ۵ استان از نظر محرومیت و دور بودن از مناطق شهری ویژه هستند و گاهی پوشش لازم را حتی از اپراتور اول ندارند. امیدواریم مخابرات برای رفع این محرومیت به ما کمک کند.

پیرامون اظهار امیدواری کرد دو شرکت بتوانند قراردادهای همکاری درباره موارد تکمیلی و به ویژه هوش مصنوعی و تکمیل زیرساخت انتقال اطلاعات امضا کنند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران هم در این دیدار اظهار امیدواری کرد که این جلسه زمینه‌ساز همکاری بیشتر بین دو شرکت شود.

محمد جعفرپور با بیان اینکه مخابرات برای ارائه و توسعه زیرساخت و همچنین فیبر نوری محدودیتی ندارد، حوزه محتوا را هم دارای اهمیت بسیار توصیف کرد و گفت: امروز دارایی هر شرکت محتوایی است که دارد و اگر نتواند از این دارایی استفاده کند دچار مشکل می‌شود. شرکت‌های دنیا با توجه به این نکته فعالیت می‌کنند و مخابرات ایران هم به این سمت رفته است.

او با اشاره به ابرمخابرات ایران که در نمایشگاه تلکام ارائه شده است، گفت: ما همچنین زیرساخت هوش مصنوعی را ایجاد کردیم که درکشور بی‌نظیر است. در این حوزه هم آماده همکاری هستیم .

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.