باندپهن

باندپهن ثابت

December 31, 2024
16:17 سه شنبه، 11ام دیماه 1403
کد خبر: 181675

مدیرعامل مخابرات: تفاهم‌نامه با شرکت‌های دارای UNSP تبدیل به قرارداد می‌شود

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران می‌گوید تفاهم‌نامه‌ای که این شرکت با برخی از شرکت‌های دارای پروانه UNSP در نمایشگاه تلکام امسال امضا کرد، به‌زودی تبدیل به قرارداد خواهد شد و در ادامه بخشی از تعهدات مخابرات در زمینه ایجاد پوشش و اتصال فیبر نوری توسط این شرکت‌ها انجام می‌پذیرد.

در نمایشگاه تلکام امسال، شرکت مخابرات ایران ۲۰ تفاهم‌نامه همکاری با شرکت‌های UNSP ،ServCo و سازمان فناوری اطلاعات امضا کرد. سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همان مراسم بر اجرایی‌شدن این تفاهم‌ها تأکید کرد.

محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد تفاهم‌نامه با شرکت‌های دارای پروانه یکپارچه ارتباطاتی (UNSP) به‌زودی وارد فاز قرارداد می‌شود تا آن‌ها بخشی از تعهدات مخابرات در زمینه فیبر نوری را اجرایی کنند.

جعفرپور درباره تفاهم‌های انجام‌شده گفت: شرکت مخابرات، شرکت مادر ارتباطاتی ایران است و هرگونه رویکرد مخابرات در کل صنعت ICT کشور تاثیر می‌گذارد. تصمیم ما این است که حجم زیادی از اتصال FTTH را طی یک‌سال آینده در کشور داشته باشیم و در نهایت از ارتباطات سیمی و ADSL به ارتباطات مبتنی بر فیبر نوری و سرویس‌های پرظرفیت مهاجرت کنیم.

او افزود: برای افزایش اتصال فیبر نوری از حداکثر توانمدی‌های شرکت مخابرات در تهران و استان‌ها استفاده می‌کنیم ولی یک میلیون اتصال، عدد زیادی است. ما می‌خواهیم از همه ظرفیت اجرایی کشور استفاده کنیم و به همین منظور ۲۰ قرارداد و تفاهم‌نامه امضا کردیم. ۱۶ قرارداد با شرکت ServCoامضا شد.

عضو هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران ادامه داد: با تمام شرکت‌های ServCoکه توانمندی اجرا فیبر نوری در Last mile (بخش انتهایی شبکه که به مشترک می‌رسد) را دارند قرارداد امضا کردیم و از امروز دوستان می‌توانند کار را شروع کنند. همان‌طور که آقای وزیر گفتند این توافق‌ها باید اجرایی شوند. با اپراتورهای UNSP هم تفاهم‌نامه‌ای هم داشتیم که به زودی منجر به قرارداد خواهد شد.

مدیرعامل مخابرات درباره تفاهم این شرکت با سازمان فناوری اطلاعات نیز توضیح داد: رویکرد اصلی ما در ابر مخابرات ایران اجرای B2B است. ظرفیت ارتباطی و زیرساختی اطلاعاتی که درحال ایجاد است، در مخابرات ایران وجود دارد. ما مرکز مخابراتی و سالن مخابراتی که به دلیل کم حجمی سیستم مخابراتی قدیمی خالی شدند را تبدیل به دیتاسنتر می‌کنیم که در کل کشور گسترده خواهد بود. پلتفرم ابری را هم داریم. تفاهم امضا شده برای این است که هر آنچه که مخابرات توانمندی دارد در اختیار سازمان فناوری و اطلاعات قرار دهیم.

مخابرات در نمایشگاه امسال از دو سرویس «ابر ما» و «Cloud Gaming» نیز رونمایی کرد که جعفرپور درباره این سرویس‌ها و هدف مخابرات از راه‌اندازی آنها گفت: در نمایشگاه امسال اتفاقات خیلی خوبی افتاد. یکی از این اتفاقات، تبدیل مخابرات از اپراتور تلکام به اپراتور سرویس بود. راهبرد ما این است که علاوه بر سرویس‌های پایه مخابراتی که از قدیم ارائه می‌کردیم، سرویس‌های جدیدی مبتنی بر ابر مخابرات ایران به اسم «ابر ما» تحت دامنه cloudma.ir را به مردم، صنایع و شرکت‌های مختلف ارائه بدهیم.

مدیرعامل مخابرات افزود: این سرویس جدید هم به صورت B2C و هم B2B است. فعالیت سرویس جدید باعث می‌شود مخابرات به عرصه دیتا،‌ محتوا و سرویس ورود کند. ابر مخابراتی ایران در کشور به صورت یکپارچه اما توزیع شده و مبتنی بر پردازش‌های ابری امکان ارائه سرویس را دارد. سرویس‌های جدیدی بر بستر این زیرساخت ارائه خواهند کهGPU as a Service نمونه‌ای از آنها است که زیرساخت‌های پردازشی گرافیکی را انجام می‌دهد. امیدواریم این سرویس‌ها مورد استقبال دانشگاه‌‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز علمی و دانش‌بنیان قرار گیرد.

او درباره سرویس بازی ابری مخابرات نیز گفت: سرویس Cloud Gaming را داریم که گیمرها با حداقل امکانات و اینترنت حداقلی می‌توانند بازی‌های روز دنیا را انجام بدهند. کلیه پردازش‌ها و اتصال اینترنت در سمت ابر اتفاق می‌افتد و منابع مورد نیاز را برای کاربران آماده می‌کنیم.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.