مدیرعامل شرکت کاراشاب: بهرهگیری حداکثری از ظرفیت هوش مصنوعی، نیازمند توسعه زیرساختهای مخابراتی است
علی مهرپویا، مدیرعامل شرکت کاراشاب در پنل تخصصی تبدیل دیتا به تصمیم، با تشریح کاربردهای هوش مصنوعی در زیستبوم مخابراتی اظهار داشت: بهرهگیری حداکثری از ظرفیت هوش مصنوعی و ورود به حوزههای نوین فناوری مبتنی بر آن، نیازمند توسعه حداکثری زیرساختهای مخابراتی و ارتباطی است.
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، پنل تخصصی کاربردهای هوش مصنوعی به عنوان پیشرویداد اولین اجلاس ملی هوش مصنوعی کشور، با حضور فعالان و متخصصان این حوزه در حاشیه نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ در جزیره کیش، برگزار و در مورد بهره گیری از ظرفیت هوش مصنوعی در تعاملات بین المللی و ارتباط آن با حوزههای نوین فناوری، بحث و تبادل نظر انجام شد.
مدیرعامل شرکت کاراشاب در این پنل اظهار داشت: ایجاد سیستمهای پشتیبانی مبتنی بر هوش مصنوعی که موجب بهبود تجربه مشتری می شوند، استفاده از الگوریتمهایی که تحلیل دادههای مشتریان و شخصیسازی خدمات را ممکن می سازد، از جمله حوزههای جدیدی است که شرکت مخابرات و مجموعه کاراشاب به عنوان بازوی اجرایی آن، میتواند برای توسعه خدمات به مشتریان مختلف بهکار گیرد.
صادق خانی علیاکبری، رئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی ایران، بهره گیری از ظرفیتهای مهم هوش مصنوعی را نیازمند استفاده حداکثری از پتانسیل ارتباطی و مخابراتی عنوان کرد و افزود: بهره گیری از هوش مصنوعی با استفاده از توسعه حوزه مخابراتی، در محقق شدن نظم نوین فناوری و تاثیر هوش مصنوعی در اقتصاد جهانی و شبکه ای غیر قابل انکار است.
وی اظهار داشت: با ورود هوش مصنوعی و بخش های مختلف آن به کشورمان و برای استفاده مردم و سازمانها از قابلیت های فراوان عمومی و اختصاصی هوش مصنوعی، حوزه ارتباطی کشور و به ویژه شرکت مخابرات ایران میتوانند با استفاده از مزیتهای هوش مصنوعی در چند حوزه، کسب و کارهای جدیدی راهاندازی و به ارائه خدمات به روز و مطابق با سرفصلهای اکوسیستم نوآوری در هوش مصنوعی به مردم و مشتریان اقدام کند.
در این نشست عنوان شد، دومین منطقه پردازش سریع هوش مصنوعی در جزیره کیش با توجه به ظرفیت های منطقه آزاد در جزیره ایجاد خواهد شد و در این راستا، با تفاهم صورت گرفته بین معاونت علمی ریاست جمهوری، سازمان منطقه آزاد کیش و هلدینگ خلیج فارس، توسعه زیرساختهای فناوری هوش مصنوعی، تجهیزات و امکانات پردازش هوش مصنوعی و ایجاد مزرعه پردازش گرافیکی، انجام می شود.
در پنل سرمایه گذاری داخلی و خارجی این همایش که در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، علاوه بر صاحبنظران این بخش، دکتر علاءالدین ازوجی، رییس بخش امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه، دکتر مجید کریمی، رییس مرکز تسهیل تامین مالی و تولید وزارت امور اقتصادی و دارایی، فعالان اقتصادی و صادر کنندگان بخش اقتصاد و فناوری کشور حضور داشتند.