برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.
رئیس پژوهشگاه ICT خبرداد: دریافت گواهی آزمایشگاهی ایزو 17025 برای افزایش کیفیت شبکههای ارتباطی کشور
همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات موفق به دریافت گواهی ایزو 17025 برای آزمایشگاههای خود شد که موجب اطمینان بخشی به کاربران و افزایش رضایت مندی عمومی در حوزه ارتباطات خواهد شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات، لیلا محمدی، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دریافت گواهی ایزو 17025 برای آزمایشگاههای دسترسی نوری و دسترسی رادیویی این پژوهشگاه، گفت: استاندارد ایزو 17025 نشاندهنده احراز صلاحیت آزمایشگاهها در حوزههای فنی و مدیریتی است و تطبیق فرآیندهای آزمایشگاهی با این استاندارد، اطمینان متقاضیان را نسبت به صحت عملکرد و نتایج آزمایشها افزایش میدهد. این دستاورد، گامی مهم در راستای حفظ کیفیت و پایداری شبکههای ارتباطی کشور و ارائه خدمات ارتباطی استاندارد به مردم است.
محمدی تصریح کرد: این گواهی که با ارزیابی دقیق سازمان ملی استاندارد (NACI) اعطا شده است، امکان رهگیری نتایج و گزارشهای آزمایشگاهی را فراهم کرده و زمینه گسترش خدمات آزمایشگاهها را مهیا میکند. همچنین، با توجه به عضویت ایران در اتحادیه بینالمللی تأیید صلاحیت آزمایشگاهی (ILAC)، گزارشهای صادره از این آزمایشگاهها، دارای اعتبار بینالمللی هستند.
رئیس پژوهشگاه تأکید کرد که این اقدام به دلیل تنوع و پیچیدگی تجهیزات ارتباطی و نیاز به اطمینانبخشی درباره صحت عملکرد آنها صورت گرفته است.
او افزود: اپراتورهای ارتباطی، شرکتهای دانشبنیان، تولیدکنندگان داخلی، واردکنندگان تجهیزات و در نهایت تمامی مردم کشور که از خدمات و تجهیزات ارتباطی استفاده میکنند، از ذینفعان اصلی این آزمایشگاه ها هستند.
رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اهمیت این گواهی در حوزه ارتباطات، تاکید کرد: ارزیابی و تست تجهیزات ارتباطی مطابق با استانداردهای بینالمللی، ضامن حفظ کیفیت و پایداری شبکههای ارتباطی کشور است و این موضوع نهتنها رضایتمندی عمومی را افزایش میدهد بلکه از هدررفت سرمایه های ملی نیز جلوگیری می کند.
محمدی با اشاره به ظرفیتهای آزمایشگاههای پژوهشگاه گفت: این آزمایشگاهها با بهرهگیری از تجهیزات پیشرفته و همکاری با شبکهای از آزمایشگاههای همکار در سراسر کشور، خدمات گستردهای شامل آزمون و ارزیابی تجهیزات، تأیید نمونههای تحقیقاتی و تجاری، پایش دورهای محصولات و خدمات، مشاوره تخصصی و تدوین استانداردهای ملی را ارائه میدهند.
وی افزود: دریافت این گواهینامه، آغاز مسیری بزرگتر برای پژوهشگاه است. در حال حاضر، سایر آزمایشگاههای پژوهشگاه نیز در فرایند دریافت گواهینامه قرار دارند و هدف ما این است که پژوهشگاه ICT بهعنوان آزمایشگاه مرجع ملی تأیید کیفیت تجهیزات حوزه فاوا شناخته شود.