هوش مصنوعی

February 4, 2025
15:06 سه شنبه، 16ام بهمنماه 1403
کد خبر: 184530

استقبال مردم از خالق دیپ‌سیک در بازگشت به زادگاهش

منبع: زومیت

از مدیرعامل دیپ‌سیک، استارتاپی که دنیای هوش مصنوعی را تکان داد، در زادگاهش مانند قهرمان اسقبال شد.

به‌گزارش فایننشال تایمز، از لیان ون‌فنگ، بنیانگذار DeepSeek، هنگام بازگشت به استان گوانگدونگ در جنوب چین، (زادگاه او) برای جشن سال نو، همچون یک قهرمان استقبال شد.

ون‌فنگ در ۴۰ سالگی به‌لطف High-Flyer، صندوق پوشش ریسک خود، به یک میلیاردر تبدیل شد و پس از تحقیقات پیشگامانه‌ی دیپ سیک، که نشان داد مدل‌های هوش مصنوعی قدرتمند را می‌توان با تراشه‌های ضعیف‌تر و ارزان‌تر هم ساخت، بیشتر مورد علاقه‌ی مردم محلی قرار گرفت. دستاورد دیپ‌سیک به‌ویژه در چین، جایی که دسترسی به تراشه‌های سطح‌بالا محدود شده است، پیامدهای قابل توجهی دارد.

مردم محلی می‌گویند که ون‌فنگ دانش‌آموز ممتاز و عاشق کتاب‌های کمیک بود، در ریاضیات مهارت داشت و از یک خانواده‌ی فرهنگی می‌آمد. به‌گفته‌ی یکی از ساکنان، ونفنگ فوتبال هم بازی می‌کرد: «ما همگی در این روستا بزرگ شدیم و به او بسیار افتخار می‌کنیم.»

با وجود موفقیت‌های روزافزون، ونفنگ از توجه عمومی دوری می‌کند و این موضوع کسانی را که مشتاق به شناخت بیشتر او هستند، ناامید کرده است. با توجه به سرنوشت مدیران عامل برجسته‌ی چینی مانند جک ما و پونی ما که پس از جلب توجه بیش‌ازحد، زیر نظر دولت قرار گرفتند، جای تعجبی ندارد که ونفنگ تصمیم بگیرد در خفا کار خود را پیش ببرد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.