خبر اول

فناوری اطلاعات

February 9, 2025
10:58 یکشنبه، 21ام بهمنماه 1403
کد خبر: 184848

معاون وزیر ارتباطات خبر داد: بدهی کلانی در سه سال اخیر برای شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد شده‌است

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه ظرفیت های این شرکت در سه سال گذشته به دلیل ایجاد محدودیت های فراوان مورد استفاده قرار نگرفته است، گفت: همین عدم استفاده از ظرفیت ها باعث ایجاد بدهی کلانی برای این شرکت شده است.

بهزاد اکبری در گفت وگو با ایرنا درباره بدهی شرکت ارتباطات زیر ساخت که در طی سه سال گذشته ایجاد شده و گفته می شود مبلغی بسیار کلان است، گفت: این مشکلات همیشه در شرکت های دولتی وجود داشته و البته به دلایل مختلف ایجاد می شود و ممکن است در بخش هایی از آن اختلاف وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه در طی نشست های مختلف با مدیران پیشین صحبت خواهد شد و سوء تفاهمات رفع می شود، اظهار داشت: البته در سه سال گذشته شرایط خاصی ایجاد شده بود و به دلیل محدودیت های اینترنتی که در کشور اعمال شد و درآمدهای شرکت ارتباطات زیرساخت به شدت کاهش پیدا کرد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: وقتی یک شرکتی ظرفیت هایی خریداری می کند ولی نتواند از آن استفاده کند، چیزی جز اتلاف هزینه ها برای آن شرکت باقی نمی ماند و این موضوع برای شرکت ارتباطات زیرساخت در طی سه سال گذشته رخ داده است.

وی تصریح کرد: شرکت ارتباطات زیر ساخت در طی سه سال گذشته به دلیل خرید ظرفیت که نتوانسته از آن استفاده کند و در عین حال باید هزینه آن را حتی با وجود عدم استفاده پرداخت کند، حال اگر استفاده نکند، درآمدی هم بالتبع کسب نمی کند، ولی باید هزینه ها را پرداخت کند؛ بنابراین از آنجا که درآمدهای این شرکت کاهش پیدا کرده بود، نتوانسته بود بدهی های خود را در کوتاه مدت پرداخت کند.

اکبری در پاسخ به اینکه آیا بدهی های ایجاد شده واقعا با ظرفیت هایی که گفته می شود خریداری شده اما استفاده نشده همخوانی دارد یا خیر، خاطر نشان کرد: به هر حال این بدهی ها همیشه هست ولی اینکه از این ظرفیت ها به دلیل محدودیت هایی که وجود داشته، استفاده نشده است.

شرکت ارتباطات زیرساخت متولی شبکه‌های مادر مخابراتی در کشور و کارگزار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این عرصه است که وظیفه اجرای سوئیچینگ و تأمین ارتباطات بین استانی و بین‌المللی اپراتورهای مخابراتی را در نقاط حضور و شبکه‌های مربوط بر عهده دارد.

ارائه پهنای باند اینترنت، ارائه شبکه اختصاصی مجازی، ارائه پهنای باند داخلی، ترانزیت ظرفیت بین‌الملل و ارائه ترانسپوندر ماهواره‌ای از جمله خدمات این شرکت در حوزه پنهای باند به شمار می رود.

شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین مجوز استفاده از فضای دکل ارتباطی، خدمات زیرساخت‌های برقراری مکالمه، خدمات زیرساخت ابری را نیز بر عهده دارد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.