۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای شبکه فیبرنوری در لرستان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: اجرای کامل شبکه فیبرنوری در تمامی شهرهای استان نیازمند۲۰ هزار میلیارد ریال است که از طریق بخش دولتی و خصوصی تامین خواهد شد.
مجتبی صارمی روز یکشنبه در آیین بهره برداری از ۱۰۰ طرح مخابراتی لرستان در سالن جلسات مخابرات اظهار کرد: در حال حاضر شبکه فیبر نوری در ۳۳ شهر استان در حال اجرا است چراکه شبکه قبلی پاسخگوی نیاز کاربران نبود و اجرای این پروژه به عنوان یکی از ضروریات استان در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه این پروژه با مجوز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با مدیریت شرکت مخابرات استان در حال اجرا است افزود: اجرای این پروژه نه تنها دسترسی به اینترنت پرسرعت و پایدار را برای کاربران خانگی و اداری فراهم میکند بلکه زیرساخت لازم برای توسعه کسبوکارها، گردشگری و بومگردی را نیز تقویت خواهد کرد.
صارمی همچنین از برنامه اتصال تمام روستاهای لرستان به شبکه تلفن همراه خبر داد و عنوان کرد: این پروژه یکی از اولویتهای استان در راستای کاهش شکاف دیجیتالی بین مناطق شهری و روستایی است که در طول برنامه هفتم توسعه به مرحله اجرا خواهد رسید.
وی در خصوص پوشش شبکه فیبر نوری روستایی افزود: این پروژه علاوه بر تکمیل مسیرهای جایگزین فیبر نوری بین شهری، مشکلات انتقال ظرفیت و پهنای باند در سایتهای بیتیاس را نیز حل خواهد کرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان با بیان اینکه مجوز اجرای این پروژه برای یکهزار کیلومتر از وزارت ارتباطات اخذ شده و هماکنون در دست اقدام است عنوان کرد: این پروژه در راستای خدمترسانی بهتر به مردم و ایجاد دسترسی آسان به خدمات دولتی در نقاط مختلف استان طراحی شده است و علاوه بر کاهش ترافیک و تردد بین شهری، به بهبود کیفیت خدمات دستگاههای اجرایی نیز کمک خواهد کرد.
صارمی تصریح کرد: چهار برنامه کلیدی در راستای توسعه زیرساختهای ارتباطی استان تعریف شده که قرار است در طول برنامه هفتم توسعه به مرحله اجرا برسند و نقش بسزایی در توسعه سایر بخشهای اقتصادی و اجتماعی استان ایفا می کنند که در طول چهار تا پنج سال آینده به مرحله اجرا خواهند رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان هم در این مراسم با اشاره به اینکه لرستان به دلیل برخی عقبافتادگیهای تاریخی در ادوار گذشته در مقایسه با سایر استانهای کشور با چالشهایی مواجه است افزود: یکی از مهمترین چالشهای پیشروی استان، کمبود زیرساختهای لازم در حوزههای مختلف است که باعث شده تا در جذب سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال با مشکلاتی مواجه شویم.
احمدرضا دالوند افزود: در این راستا، جلسات متعددی با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط تشکیل و برنامهای جامع برای استان در بازه زمانی پنج ساله تدوین شده است.
وی عنوان کرد : این برنامه بهطور شفاف اهداف و اقدامات پیشرو را مشخص کرده است و در صورت اجرای منظم و دقیق آن، شاهد تحولات مثبت و قابل توجهی در استان خواهیم بود.
دالوند بیان کرد: بدون شک سرمایهگذاران زمانی مایل به حضور در استان خواهند شد که زیرساختهای لازم فراهم باشد چراکه لرستان با دارا بودن ظرفیتهای عظیم و بالقوه در حوزههای مختلف، نیازمند توجه ویژه به این موضوع است.
۱۰۰ پروژه مخابراتی در نهمین روز از دهه مبارک فجر با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال در شهرستانهای مختلف لرستان بهره برداری شد.