تلفن همراه

گوشی

February 19, 2025
11:01 چهارشنبه، 1ام اسفندماه 1403
کد خبر: 185819

رندر باکیفیت منتسب به پرچم‌دار بعدی اپل

منبع: زومیت

به ادعای برخی از کارشناسان دنیای گوشی‌های هوشمند، دقیق‌ترین و باکیفیت‌ترین رندر سه‌بعدی از آیفون ۱۷ پرو منتشر شده است.

در دنیای پرهیاهوی گوشی‌های هوشمند، هر خبر و شایعه‌ای درباره‌ی محصولات آینده اپل، به‌ویژه سری گوشی آیفون، به‌سرعت توجه علاقه‌مندان و رسانه‌ها را به خود جلب می‌کند. اخیراً رندرهایی از آیفون ۱۷ پرو در فضای مجازی منتشر شده است که طراحی احتمالی این گوشی پرچم‌دار را به تصویر می‌کشد.

رندرهای آیفون ۱۷ پرو که Front Page Tech و هنرمند سه‌بعدی آن، اَشِر، منتشر کرده‌اند، بر‌اساس گزارش‌های اخیر منابع مختلف طراحی شده‌اند و به ادعای برخی از کارشناسان دنیای گوشی‌های هوشمند، دقیق‌ترین رندر سه‌بعدی منتشر‌شده از آیفون ۱۷ پرو تا به‌ امروز محسوب می‌شود.

مهم‌ترین تغییر طراحی که در رندرهای سه‌بعدی آیفون ۱۷ پرو به چشم می‌خورد، ماژول دوربین پشتی آن است؛ به‌طوری‌که به‌جای طراحی‌های قبلی، آیفون ۱۷ پرو ظاهراً از نوار دوربین بیضی‌شکل در سرتاسر قسمت بالایی پنل پشتی بهره می‌برد. این طراحی شباهت زیادی به رندرهای منتشر‌شده از گوگل پیکسل ۹ پرو دارد و نشان‌دهنده گرایش جدیدی در طراحی گوشی‌های هوشمند به‌ شمار می‌رود.

نوار دوربین در رندرهای سه‌بعدی منتشر‌شده از آیفون ۱۷ پرو در مقایسه با طرح‌های مفهومی قبلی، بسیار بزرگ‌تر است. لنزهای دوربین که همچنان به‌صورت مثلثی چیده شده‌اند، در سمت چپ نوار قرار گرفته‌اند؛ درحالی‌که فلاش LED و میکروفون پشتی و اسکنر LiDAR به‌صورت عمودی در سمت راست نوار قرار دارند. به گفته جان پراسر از Front Page Tech که ادعا می‌کند آیفون ۱۷ پرو را از نزدیک دیده است، مدل پرو آیفون ۱۷ پوششی دو رنگ خواهد داشت؛ به‌طوری‌که نوار دوربین تیره‌تر از سایر قسمت‌های پنل پشتی به نظر می‌رسد.

بااین‌حال، صحت رندرهای منتشر‌شده از آیفون ۱۷ پرو همچنان جای سؤال دارد. برخی کارشناسان ازجمله مارک گرمن از بلومبرگ، معتقدند که این رندرها براساس نقشه‌های CAD جعلی ساخته شده‌اند. در مقابل، گزارش‌های منابع معتبر نزدیک به بخش زنجیره تأمین اپل از بزرگ‌تر‌شدن ماژول دوربین‌های پشت آیفون ۱۷ پرو حمایت می‌کنند.

یکی از سؤالات مهم درباره‌ی رندرهای منتشر‌شده از آیفون ۱۷ پرو، هدف اپل از تغییرات طراحی احتمالی است. محل قرارگیری فلاش و سنسور LiDAR در طراحی جدید، کمی غیرمعمول به‌ نظر می‌رسد؛ چراکه معمولاً این اجزا برای عملکرد و دقت بیشتر نزدیک به لنزهای دوربین قرار می‌گیرند. مشخص نیست که این تغییر طراحی جنبه کاربردی دارد یا صرفاً انتخابی زیبایی‌شناسانه برای ایجاد ظاهری تازه است.

به‌طور‌ کلی، هنوز مشخص نیست که آیفون ۱۷ پرو مکس نیز از طراحی مشابهی برای ماژول دوربین بهره خواهد برد یا خیر؛ اما با توجه‌ به رویکرد اپل در حفظ یکپارچگی طراحی بین مدل‌های پرو، این احتمال نیز وجود دارد. در همین حال، انتظار می‌رود آیفون ۱۷ ایر که احتمالاً جایگزین مدل پلاس در سری جدید خواهد شد، از نوار دوربین باریک‌تر با دوربینی در سمت چپ و میکروفون و فلاش LED افقی در سمت راست استفاده کند. وضعیت طراحی دوربین مدل استاندارد آیفون ۱۷ نیز همچنان نامشخص است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.