لبه تکنولوژی

February 21, 2025
16:49 جمعه، 3ام اسفندماه 1403
کد خبر: 186019

ایلان ماسک می‌خواهد به مریخ برویم

منبع: ایسنا

ایلان ماسک می‌خواهد که ایستگاه فضایی بین‌المللی در اسرع وقت از مدار خارج شود. او می‌گوید: بیایید به مریخ برویم.

ایلان ماسک فکر می‌کند که باید از ایستگاه فضایی بین‌المللی گذر کرد و به سمت هدف بزرگ‌تری حرکت کرد.

به نقل از اسپیس، رئیس شرکت فضایی خصوصی اسپیس‌ایکس و مشاور نزدیک ترامپ روز گذشته در صفحه ایکس خود نوشت: زمان آغاز آماده‌سازی برای خارج کردن ایستگاه فضایی فرا رسیده است. این (ایستگاه) به هدف خود عمل کرده است. سودمندی بسیار کمی دارد. بیایید به مریخ برویم.

در پست دیگری، او جدول زمانی مورد نظر خود را بیان کرد و نوشت: تصمیم با رئیس جمهور است، اما توصیه من در اسرع وقت است. من دو سال آینده را توصیه می‌کنم.

ناسا و شرکای آن در پروژه ایستگاه فضایی بین‌المللی که شامل آژانس فضایی کانادا، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن و آژانس فضایی روسیه می‌شوند، توسعه این آزمایشگاه مداری را در سال ۱۹۹۸ آغاز کردند. این آزمایشگاه مداری از ماه نوامبر سال ۲۰۰۰ به طور مداوم میزبان فضانوردان بوده است و به بشریت کمک کرده تا در فضا بهتر بماند و زندگی کند.

در حال حاضر پایان این ایستگاه که نشانه‌هایی از سن بالای خود را نشان می‌دهد، به پایان راه نزدیک شده است. شرکا قصد دارند ایستگاه را به صورت کنترل شده در سال ۲۰۳۰ با استفاده از وسیله نقلیه‌ای که توسط اسپیس‌ایکس ارائه شده است، به سمت مدار زمین بکشانند تا در مدار بسوزد.

همه‌ی اعضاء به جز یکی با این جدول زمانی همراه هستند. روسیه بارها گفته است که می‌خواهد برنامه ایستگاه فضایی بین‌المللی را زودتر ترک کند و در حال حاضر تنها تا سال ۲۰۲۸ به حضور در آن متعهد است که یک سال پس از زمانی است که ماسک می‌خواهد این آزمایشگاه مداری را پایین بکشد.

افکار ماسک در مورد این موضوع را نباید به عنوان تفکرات بیهوده رد کرد، زیرا به نظر می‌رسد او در مورد مسائل متعددی توجه ترامپ را دارد. به عنوان مثال، ماسک در حال حاضر یک حسابرسی گسترده از دولت فدرال را از طریق یک گروه مشاوره به نام وزارت کارآیی دولت رهبری می‌کند. این ممیزی تا به امروز منجر به اخراج هزاران نفر در چندین آژانس شده است و انتظار می‌رود در آینده نزدیک تعداد بیشتری از کارکنان اخراج شوند.

تمرکز ماسک بر مریخ به عنوان مقصد بعدی بشریت پس از مدار پایین زمین، جای تعجب ندارد. این میلیاردر مدتهاست که سیاره سرخ را در نظر داشته است. به عنوان مثال، در یک پست، او سفر به ماه را یک عامل «حواس پرتی» دانست و گفت که ما مستقیما به مریخ می‌رویم.

با این حال، در حال حاضر انجام چنین کاری، جزء برنامه‌های ناسا نیست. این آژانس در تلاش است تا فضانوردان را از طریق برنامه آرتمیس خود به ماه برساند و نزدیکترین همسایه زمین را به عنوان یک پله به سیاره سرخ فتح کند.

مقامات آژانس فضایی ناسا در بیانیه‌ای گفتند: برنامه‌های ماموریت فعلی ناسا مستلزم استفاده از ایستگاه فضایی بین المللی و ایستگاه‌های فضایی تجاری آینده در مدار پایین زمین برای انجام علوم پیشگامانه و همچنین یک زمین آموزشی برای ماموریت‌های سرنشین‌دار به ماه و مریخ است. ما مشتاقانه منتظر شنیدن بیشتر در مورد برنامه‌های دولت ترامپ برای خود آژانس و گسترش اکتشاف به نفع همه هستیم.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.