تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

February 26, 2025
16:22 چهارشنبه، 8ام اسفندماه 1403
کد خبر: 186508

معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری ادعای سازمان تامین اجتماعی درباره غیرقانونی بودن فعالیت‌ پلتفرم‌های آزمایشگاهی را رد کرد

منبع: زومیت

معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در نامه‌ای به تامین اجتماعی، از قانونی بودن فعالیت پلتفرم‌های آزمایشگاهی دفاع کرد.
معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در نامه‌ای به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، ادعای این سازمان مبنی‌بر غیرقانونی بودن فعالیت‌ پلتفرم‌های آزمایشگاهی را رد کرد و تاکید کرد که این پلتفرم‌ها با رعایت ضوابط و الزامات مجوزهای درگاه ملی مجوزهای کشور فعالیت می‌کنند.

در این نامه ذکر شده که «پلتفرم‌های آزمایشگاهی نقش واسطه‌ی ارائه‌ی خدمت تامین‌کننده و مصرف‌کننده‌ی نهایی را ایفا می‌کنند و خدمت اصلی توسط تامین‌کنندگان ارائه می‌شود در نتیجه فقط آزمایشگاه‌ها باید دارای مجوز معتبر درمورد آزمایش در محل باشند.»


نامه معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری به انجمن تجارت الکترونیک

دی‌ماه سال جاری، انجمن تجارت الکترونیکی تهران در نامه‌ای به معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری به ادعای غیرقانونی بودن فعالیت پلتفرم‌های سلامت و قطع همکاری تامین اجتماعی با آنها اعتراض کرده و گفته بود این سازمان با سواستفاده از موقعیت خود، پزشکان و آزمایشگاه‌ها را بر سر دو راهی پذیرش جریمه یا تعلیق قرار می‌دهد.

انجمن تجارت الکترونیکی تاکید کرده بود که پلتفرم‌های سلامت دیجیتال، تمام مجوزهای لازم را از مراجع ذی‌صلاح دریافت کرده‌اند و نباید توسط سازمان تامین اجتماعی و نیروهای مسلح که نقش قانون‌گذار و ناظر در این حوزه را ندارند، غیرقانونی خوانده شوند.

این انجمن از معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری خواسته بود با توجه به مغایرت رفتارهای تامین اجتماعی با سیاست‌های کلان اقتصادی کشور و آیین‌نامه‌هایی که در خصوص حمایت از کسب‌وکارهای دیجیتال وجود دارد، برای رفع مشکل پلتفرم‌های سلامت دیجیتال همکاری کند.


نامه انجمن تجارت الکترونیکی به معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری

مرداد ماه امسال بود که سازمان تامین اجتماعی استان تهران در پیامکی به موسسان خدمات پاراکلینکی اعلام کرد ارائه‌ی خدمات نسخه الکترونیک عرضه‌شده توسط پلتفرم‌های سلامت دیجیتال، در تعهد این سازمان نیست و پرداخت نخواهد شد.

پس‌از این اتفاق، انجمن تجارت الکترونیکی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران بارها اعتراض خود را به این موضوع اعلام کرده و در تلاش بودند با روش‌های مختلف آن را برطرف کنند.

سحر صاحبی، دبیر کمیسیون سلامت دیجیتال انجمن تجارت الکترونیک، به زومیت گفت‌: «ما همیشه از نهادهای مختلف این موضوعات را پیگیری می‌کنیم تا فرآیند پیگیری تسریع شود، طبیعتا معاونت حقوقی شلوغ است و ما دائما از سمت نصر و انجمن پیگیری می‌کنیم.»

به‌گفته‌ی او فعالیت پلتفرم‌های آزمایشگاهی در این مدت برقرار بود اما فشار تامین اجتماعی در موضوعاتی از جمله فعالیت‌های تبلیغاتی این شرکت‌ها و جذب آزمایشگاه‌ها، چالش ایجاد کرده بود. صاحبی ادامه داد: «ما به‌صورت مرتب نامه‌نگاری می‌کردیم اما به‌جز جلسه‌ای که در شهریور با تعدادی از مدیران عامل تامین اجتماعی برگزار شد، دیگر نتوانستیم جلسه‌ای برگزار کنیم. ما در تلاش بودیم با مدیرعامل جدید هم درمورد این مشکل جلسه برگزار کنیم اما موفق نشدیم و پیگیری ادامه دارد.»

دبیر کمیسیون سلامت دیجیتال انجمن تجارت الکترونیک ابراز امیدواری کرد که سال آینده نتیجه‌ی نامه‌ی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری مشخص شود. صاحبی افزود: «ما همه تلاش خود را می‌کنیم و در این چند ماه از هر نهادی که می‌توانست کمک‌کننده باشد، درخواست کمک کردیم. علاوه‌بر این با بسیاری از نهادها مذاکره کردیم و خیلی از آن‌ها کمک کردند این مسیر برای ما هموارتر شود اما تامین اجتماعی با توجه به چالش‌های مالی ناچار است روی حرف خود بماند. امیدواریم سال آینده در رویکرد آن‌ها تغییرات مثبتی ایجاد شود.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.