هوش مصنوعی

March 8, 2025
15:48 شنبه، 18ام اسفندماه 1403
کد خبر: 187685

احتمال ممنوعیت استفاده از دیپ‌سیک در دستگاه‌های دولتی آمریکا

منبع: زومیت

دولت آمریکا ظاهراً می‌خواهد استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کند.
دولت دونالد ترامپ در حال بررسی ممنوعیت استفاده از چت‌بات هوش مصنوعی چینی DeepSeek در دستگاه‌های دولتی آمریکا به‌دلیل نگرانی‌های امنیتی است.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، مقام‌های آمریکایی نگران نحوه‌ی مدیریت داده‌های کاربران در دیپ سیک هستند، چون این شرکت اعلام کرده بود اطلاعات کاربران را روی سرورهایی در چین ذخیره می‌کند.

دولت آمریکا در حال بررسی ممنوعیت دیپ‌سیک در فروشگاه‌های اپلیکیشن و اعمال محدودیت‌هایی برای ارائه‌ی مدل‌های هوش مصنوعی دیپ‌سیک از سوی سرویس‌های ابری آمریکایی است؛ البته وال‌استریت ژورنال می‌گوید مذاکرات هنوز در مراحل اولیه قرار دارد.

مدل‌های هوش مصنوعی کم‌هزینه‌ی دیپ‌سیک پیش‌تر باعث سقوط گسترده‌ی بازارهای سهام جهانی شده بودند، چون سرمایه‌گذاران نگران بودند که ورود این شرکت، جایگاه شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی را تهدید کند.

گروهی متشکل از ۲۱ دادستان ایالتی از کنگره‌ی آمریکا خواستند قانونی را تصویب کند که دانلود و استفاده از دیپ‌سیک روی دستگاه‌های دولتی را ممنوع کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.