سیستم‌عامل و نرم‌افزار

فناوری اطلاعات

March 27, 2025
11:40 پنجشنبه، 7ام فروردینماه 1404
کد خبر: 189303

ابزارهای استدلال عمیق کوپایلوت معرفی شد

منبع: دیجیاتو

با ابزارهای Researcher و Analyst کوپایلوت از همیشه کاربردی‌تر شده است.

این روزها شرکت‌های توسعه‌دهنده چت‌بات‌های هوش مصنوعی تمام سعی‌شان را می‌کنند بهترین عملکرد را برای کسب رضایت کاربران داشته باشند. هوش مصنوعی کوپایلوت نیز چت‌بات محبوب مایکروسافت است که از قابلیت «استدلال عمیق» بهره‌مند شده است. این ویژگی می‌تواند آن را به ابزاری فوق‌العاده در انجام تحقیقات پیچیده برای دانشجویان و سایر افراد بدل کند.

هوش مصنوعی کوپایلوت برای پروژه‌های تحقیقاتی بهینه‌تر می‌شود

پس از اقدامات جدید بازیگران مطرح هوش مصنوعی مانند معرفی Gemini 2.5 Pro توسط گوگل، مایکروسافت روی انتشار اخباری جدید درباره هوش مصنوعی کوپایلوت تمرکز کرده است. این کمپانی جزئیاتی تازه درباره ابزارهای جدید این هوش مصنوعی، Researcher و Analyst، منتشر کرده است؛ ابزارهایی با امکان استدلال و پردازش داده‌های پیچیده و غیرمتمرکز.

برای آشنایی بیشتر با مکانیزم عملکرد این ابزارها باید گفت Researcher برای تحقیقات پیچیده و چندمرحله‌ای کاربرد دارد. این ابزار می‌تواند با استفاده از منابع شخص ثالث مثل Salesforce یا ServiceNow از داده‌های خارجی گسترده استفاده کند. با این قابلیت، صاحبان کسب‌وکار، دانشجویان و مدیران می‌توانند وضعیت پروژه‌های خود را بهتر درک کنند.

در ادامه، ابزار Analyst نیز براساس مدل زبانی o3-mini از OpenAI طراحی شده اما کاربرد آن چیست؟ مایکروسافت ادعا می‌کند با استفاده از این ابزار می‌توانید از قابلیت «استدلال زنجیره‌ای» آن بهره‌مند شوید. چنین قابلیتی می‌تواند داده‌های خام را در فرمت‌های مختلفی مثل اکسل استخراج یا کدهای زبان‌های برنامه‌نویسی را اجرا کند.

امکانات پیشرفته و جدید هوش مصنوعی کوپایلوت ماه آینده به‌صورت Early Access در دسترس کاربران Microsoft 365 قرار می‌گیرد. اگر شما هم از کاربران کوپایلوت هستید، می‌توانید در ماه‌های آینده انتظار دسترسی به این ویژگی‌ها را داشته باشید.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.