رسانه‌های اجتماعی

April 15, 2025
11:18 سه شنبه، 26ام فروردینماه 1404
کد خبر: 190440

تلاش متا برای جلوگیری از تجزیه اینستاگرام و واتس‌اپ

منبع: دیجیاتو

مارک زاکربرگ در دادگاه فدرال استدلال کرد شرکت او با طیف گسترده‌ای از رقبای آنلاین مواجه است و در بازار انحصار ندارد.

محاکمه ضدانحصار کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده (FTC) علیه متا شروع شد. در اولین جلسه «مارک زاکربرگ»، مدیرعامل متا، ساعت‌ها در دادگاه از شرکتش حمایت کرد تا بتواند اینستاگرام و واتس‌اپ را از خطر تجزیه حفظ کند.

براساس گزارش واشینگتن پست، مارک زاکربرگ در دادگاه فدرال استدلال کرد که شرکت او با طیف گسترده‌ای از رقبای آنلاین مواجه است و ادعای FTC مبنی‌بر اینکه این شرکت گروهی از شبکه‌های اجتماعی را به انحصار خود درآورده، رد کرد.

در واقع FTC درحال بررسی این موضوع است که متا انحصار غیرقانونی در «بازار شبکه‌های اجتماعی شخصی» برقرار کرده؛ یعنی در حوزه پلتفرم‌هایی که کاربر در آن با افرادی که می‌شناسد، مانند دوستان و خانواده‌اش، ارتباط برقرار می‌کند اما متا این استدلال را اشتباه می‌داند و می‌گوید برنامه‌های آن فراتر از اینهاست و اکثر کاربران افراد و اینفلوئنسرهایی را دنبال می‌کنند که نمی‌شناسند. متا می‌گوید در اکوسیستم گسترده درحال رقابت با یوتوب، تیک‌تاک و ایکس است و نمی‌توان گفت در این زمینه رقیبی ندارد.

تلاش متا و مارک زاکربرگ برای حفظ اینستاگرام و واتس‌اپ
«دانیل متسون»، وکیل FTC، در سخنرانی افتتاحیه خود در دادگاه درباره متا گفت: «آنها به این نتیجه رسیدند که رقابت خیلی سخت است و خرید رقبایشان به‌جای رقابت با آنها آسان‌تر است.» او در ابتدا سؤال‌هایی از مارک زاکربرگ درباره گذشته متا پرسید تا زمینه تاریخی ماجرا را برای قاضی «جیمز بواسبرگ» که در دادگاه اعتراف کرد هرگز از سرویس‌های متا استفاده نکرده، فراهم کند.

دانیل متسون به‌دنبال استفاده از نظرات قبلی زاکربرگ و اسناد شرکت بود تا نشان دهد اولویت فیسبوک این بوده که کاربران با افرادی که می‌شناسند، ارتباط برقرار کنند؛ برای مثال، متسون به اسناد ثبت شرکت در کمیسیون بورس و اوراق بهادار استناد کرد که می‌گوید: «مردم از فیس‌بوک برای حفظ ارتباطات خود استفاده می‌کنند.»

وکیل FTC همچنین به پیامی داخلی از زاکربرگ اشاره کرد که در آن مدیرعامل متا گفته بود با خرید سایر پلتفرم‌های فناوری آنها در واقع زمان می‌خرند تا پیش از ظهور و رشد یک رقیب جدید، بتوانند سرویس‌های آن را در پلتفرم خود پیاده‌ کنند.

از سوی دیگر، مارک زاکربرگ استدلال کرد که هدف گسترده‌تر این شرکت این است که کاربران بتوانند درباره جهان اطلاعات کسب کنند و محتوای اشخاص خارج از شبکه‌های شخصی خود را ببینند. زاکربرگ همچنین استدلال کرد که این شرکت اغلب سیگنال‌های متفاوتی درباره آنچه کاربران از فیسبوک می‌خواهند دریافت می‌کند: کاربران گزارش می‌دهند که می‌خواهند محتوای بیشتری از افرادی که می‌شناسند ببینند اما همچنین اغلب با پست‌های اینفلوئنسرهایی که شخصاً نمی‌شناسند تعامل دارند.

«مارک هانسن»، وکیل متا، نیز در جریان بحث‌ها استدلال کرد این شرکت با رقابت شدیدی مواجه است و گفت متا حتی مجبور شده محصول ویدیویی کوتاه خود را به نام ریلز را در اینستاگرام معرفی کند تا تیک‌تاک را در رقابت شکست دهد. هانسن عکس‌هایی از این 2 قابلیت در اینستاگرام و تیک‌تاک را نشان داد و گفت: «نمی‌توانم تفاوت را تشخیص دهم.» و این مسئله را زیر سؤال برد که اینستاگرام رقیب تیک‌تاک نیست.

بااین‌حال وکیل FTC استدلال کرد شاید سرویس‌های متا برای مقاصد دیگری مانند سرگرمی استفاده شوند اما مسئله‌ای که دادگاه باید در نظر بگیرد این است که متا جایگزین‌های معقولی برای هدف اصلی خود (تسهیل اشتراک‌گذاری محتوا بین دوستان و خانواده) دارد یا خیر.

در بخش دیگری از این دادگاه نماینده متا اعلام کرد این شرکت فرصتی را دیده بود تا با خرید اینستاگرام و واتس‌اپ به این 2 پلتفرم در گسترش کاربران خود و دستیابی به بازارهای جدید کمک کند اما FTC اعتقاد دارد همان‌طور که زاکربرگ در سال‌های ابتدایی حاضر به فروش شرکتش به MySpace نشد، اینستاگرام و واتس‌اپ نیز می‌توانستند به‌خوبی روی پای خود بایستند و با مشکلی مواجه نشوند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.