فناوری اطلاعات

April 16, 2025
11:01 چهارشنبه، 27ام فروردینماه 1404
کد خبر: 190518

حکم ژاپن علیه گوگل

منبع: ایسنا

رگولاتورهای ژاپنی، روز سه‌شنبه، شرکت آمریکایی گوگل را به نقض قوانین ضد انحصاری متهم کردند که منعکس‌کننده اقدامات مشابه در آمریکا و اروپا علیه این غول فناوری است.

در دستور کمیسیون تجارت منصفانه ژاپن آمده است که گوگل باید از پیش نصب موتور جستجوی گوگل در گوشی‌های هوشمند اندرویدی که مانع رقابت می‌شود، خودداری کند.

«گوگل ژاپن» در بیانیه‌ای اعلام کرد که این اقدام را «تاسف‌آور» می‌داند. این شرکت اعلام کرد سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در ژاپن برای ارتقای نوآوری به عنوان یک پیشروی فناوری انجام داده است.

هنوز معلوم نیست گوگل که زیرمجموعه شرکت آلفابت است، اقدام قانونی برای مبارزه با این دستور انجام می‌دهد یا خیر.

یک قاضی در آمریکا، سال گذشته، حکم داد که موتور جستجوی گوگل، از نفوذ خود به شکل غیرقانونی برای از بین بردن رقابت سوء‌استفاده کرده است. گوگل این اتهامات را رد و استدلال کرده که محبوبیت زیادی دارد زیرا مردم آنچه را ارائه می‌دهد، دوست دارند. روند تجدیدنظر خواهی برای این حکم، احتمالا سال‌ها طول می‌کشد.

رگولاتورهای ژاپنی، تحقیقات خود را در مورد گوگل، در سال ۲۰۲۳ آغاز کردند. آنها گفتند که با مقامات خارج از کشور که با موارد مشابه سروکار دارند، مشورت کرده‌اند. کمیسیون تجارت منصفانه ژاپن، برای اولین بار، چنین اقدامی را علیه یک شرکت بزرگ فناوری جهانی انجام می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، رگولاتورهای اروپایی نیز آنچه را که به عنوان نفوذ انحصاری گوگل می‌دانند، به شدت مورد انتقاد قرار داده‌اند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.