شیائومی دپارتمان تراشهسازی راهاندازی میکند
شیائومی بار دیگر آماده ارائه تراشه ای جدید برای دستگاه هایش است.
به گزارش گیزموچاینا، شیائومی گامی دیگر در جهت کنترل بیشتر تراشه موبایل هایش برمی دارد. در همین راستا و طبق گزارشی جدید این شرکت یک بخش مخصوص پلتفرم تراشه در قسمت موبایل خود ایجاد کرده است.
تیمی به رهبری «کین مویون» مدیر ارشد سابق کوالکام که به طور مستقیم به لی جون (بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شیائومی) گزارش می دهد، رهبری بخش تراشه را برعهده دارد. شیائومی در سال ۲۰۱۷ میلادی با محصول Pengpai S۱ SoC وارد بخش طراحی تراشه شد. این تراشه یک پردازشگر هشت هسته ای ۶۴ بیتی بود. تراشه مذکور در دستگاه شیائومی۵C رونمایی شد اما دستگاه محبوبیتی نیافت و سری S۱ بی سروصدا حذف شد.
با این وجود شرکت چینی همچنان مسیر تراشه سازی را با ابزارهایی کوچک تر و تخصصی تر ادامه داد . شیائومی در سال های گذشته چند قطعه را برای بخش های مختلف موبایل توسعه داد.
به عنوان مثال سری تراشه های Pengpai C برای عکاسی، سری P برای شارژ سریع، سری G برای مدیریت انرژی، سری T برای ارتقا و سری D برای کنترل نمایشگر طراحی شده اند. این تراشه ها جایگزین پردازشگرهای دارای هسته نشده اند اما به شیائومی کمک کرده اند به تدریج در این حوزه از سخت افزار دانش به دست بیاورد.اکنون به نظر می رسد شرکت چینی اطمینان لازم برای توسعه SoC کامل موبایل را دارد.
با توجه به گزارش مذکور احتمالا بتوان اطلاعاتی از نخستین تراشه موبایل ساخت شیائومی به دست آورد.
پیش بینی می شود این تراشه از تنظیمات سی پی یو هشت هسته ای با اتکا به هسته های ARM استفاده کند. این ابزار شامل یک هسته کورتکس ایکس ۹۲۵، سه هسته کورتکس آ ۷۲۵ و ۴ هسته کورتکس آ ۵۲۰ خواهد بود.
هسته اصلی دقیقا همان ابزاری است که مدیا تک در محصول جدید Dimensity ۹۴۰۰ استفاده می کند و از سوی دیگر هسته های با عملکرد بالا و کارآمدی بیشتر به نسل های پیشین تعلق دارند. بنابراین تنظیمات تراشه شیائومی به طور مستقیم با پردازشگرهای پرچمدار جدید رقابت نمی کند و احتمالا عملکردی قابل قبول برای یک موبایل غیرپرچمدار دارد.
بخش جی پی یو شیائومی ممکن است رقابتی تر باشد. این تراشه به طور مستقیم با یک جی پی MG DXT۷۲ متعلق به شرکت Imagination Technologies یکپارچه می شود که طبق تخمین های اولیه از آدرنو۷۴۰ در تراشه اسنپ دراگون ۸Gen۲ کوالکام بهتر عمل می کند.