تلفن همراه

گوشی

April 19, 2025
17:06 شنبه، 30ام فروردینماه 1404
کد خبر: 190826

آغاز تولید انبوه گلکسی زد فولد ۷ و فلیپ ۷ از ماه آینده

منبع: زومیت

تولید انبوه گلکسی زد فولد ۷ و زد فلیپ ۷ به‌زودی آغاز می‌شود؛ احتمال رونمایی مدل اقتصادی زد فلیپ FE در پاییز وجود دارد.
به رونمایی از نسل جدید گوشی‌های تاشدنی سامسونگ نزدیک می‌شویم. انتظار می‌رود گلکسی زد فولد ۷ و گلکسی فلیپ ۷ در ماه جولای (تیر و مرداد) معرفی شوند. در همین حال، گزارش‌هایی از احتمال معرفی گلکسی زد فلیپ FE با قیمتی کمتر منتشر شده است.

با نزدیک‌شدن به زمان رونمایی، طبیعی است که سامسونگ آماده‌ی آغاز تولید انبوه تاشدنی‌های جدیدش شود. بر اساس گزارشی از The Bell، سامسونگ طبق برنامه‌ریزی پیش می‌رود و تولید انبوه گوشی‌های جدیدش از ماه آینده آغاز خواهد شد.

پنل‌های OLED تاشدنی برای سری زد فولد و زد فلیپ را سامسونگ دیسپلی تأمین می‌کند. ظاهراً تولید پنل‌های ویژه‌ی مدل‌های جدید آغاز شده است و به‌زودی در اختیار سامسونگ قرار می‌گیرد. تولید بدنه‌ی اصلی گوشی‌ها احتمالاً از ماه آینده کلید می‌خورد.

هر دو شرکت سامسونگ دیسپلی و سامسونگ الکترونیکس در ویتنام کارخانه دارند، بنابراین پنل‌ها پس از تولید به کارخانه‌ی محلی منتقل می‌شوند. بخش عمده‌ای از گوشی‌های سامسونگ در ویتنام ساخته و از آنجا به بازارهای مختلف، از جمله ایالات متحده، صادر می‌شوند.

هنوز مشخص نیست که آیا گلکسی زد فلیپ FE هم‌زمان با دو مدل دیگر عرضه خواهد شد یا خیر. سامسونگ شاید عرضه‌ی مدل FE را به تعویق بیندازد تا فروش مدل‌های اصلی تحت‌تأثیر قرار نگیرد.

عرضه‌ی احتمالی مدل FE در فصل چهارم سال ۲۰۲۵، یعنی حوالی اکتبر یا نوامبر (مهر تا آذر)، پیش‌بینی شده است. سامسونگ روی گوشی تاشدنی سه‌تکه هم کار می‌کند؛ اما هنوز مشخص نیست این مدل در سال ۲۰۲۵ وارد بازار خواهد شد یا نه.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.