بازار سرمایه

April 26, 2025
16:19 شنبه، 6ام اردیبهشتماه 1404
کد خبر: 191328

درآمد افرانت در فروردین بیش از ۴۲ میلیارد تومان اعلام شد

منبع: پیوست

شرکت افرانت در فروردین ماه ۱۴۰۴ از بخش خدمات دیتاسنتر،‌ نزدیک به ۳۲ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

افرانت در دوره مالی یک‌ماهه منتهی به ۳۱ فروردین ۱۴۰۴، به درآمد ۴۲ میلیارد و ۱۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی رسید. طبق صورت‌مالی منتشر شده از سمت افرانت روی سامانه کدال، این شرکت در نخستین ماه سال از محل خدمات اینترنت پر سرعت، ۱۰ میلیارد و ۷۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان درآمدزایی کرده است.

براساس اطلاعات مندرج از سمت این شرکت، در این یک ماه از خدمات بازرگانی، امنیت اطلاعات و پیامک انبوه درآمدی قید نشده است.

صورت‌مالی فروردین ۱۴۰۴ افرانت

مجموع درآمد افرانت تا پایان سال ۱۴۰۳، بالغ‌بر ۴۳۴ میلیارد و ۴۷۹ میلیون تومان گزارش شده است.

افرانت از بخش خدمات دیتاسنتر تا پایان سال ۱۴۰۳، ۳۳۵ میلیارد و ۲۴۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان درآمدزایی کرده است. خدمات اینترنت پر سرعت در ۱۴۰۳ برای افرانت بیش از ۹۷ میلیارد تومان درآمد داشته است.

افرانت در سال ۱۴۰۳ از بخش ارائه خدمات بازرگانی حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و امنیت اطلاعات تقریبا ۶۰۵ میلیون تومان درآمد داشته است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.