خبر اول

هوش مصنوعی

May 26, 2025
14:13 دوشنبه، 5ام خردادماه 1404
کد خبر: 193332

گوگل: نوجوانان باید مثل نینجاها در هوش مصنوعی مهارت کسب کنند

منبع: دیجیاتو

از نظر هاسابیس، نسل آلفا نیز مانند نسل هزاره و نسل Z باید فناوری تحول‌ساز زمان خود، هوش مصنوعی، را بشناسد.

«دمیس هاسابیس»، مدیرعامل دیپ‌مایند (بازوی تحقیقاتی گوگل در حوزه هوش مصنوعی)، می‌گوید نوجوان‌ها باید از همین حالا یادگیری ابزارهای AI را جدی بگیرند؛ وگرنه ممکن است در آینده از رقابت جا بمانند.

او در جدیدترین قسمت پادکست Hard Fork که به آینده دنیای فناوری اختصاص دارد، می‌گوید همان‌طورکه نسل هزاره با اینترنت و کامپیوترهای شخصی و نسل Z با گوشی‌های هوشمند و تبلت بزرگ شده‌اند، نسل آلفا نیز باید فناوری تحول‌ساز زمان خود، هوش مصنوعی، را بشناسد و با آغوش باز از آن استقبال کند.

هاسابیس گفت:

«5 تا 10 سال آینده، مثل هر تحول فناورانه بزرگی، برخی مشاغل از بین می‌روند اما مشاغل جدید و معمولاً جالب‌تر و ارزشمندتری به وجود می‌آیند.»

توصیه مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند به نوجوانان در قبال هوش مصنوعی

او خطاب به نوجوان‌ها گفت:

«هر اتفاقی که در دنیای هوش مصنوعی بیفتد، شما با شناخت کارکردهای این ابزارها و قابلیت‌هایشان، در موقعیت بهتری خواهید بود.»

هاسابیس همچنین به دانشجویان توصیه کرد از همین حالا خودشان را در این فضا غرق کنند و سعی کنند در استفاده از ابزارهای جدید «مثل نینجا» حرفه‌ای شوند. او می‌گوید یادگیری مفاهیم پایه‌ای برای موفقیت همچنان ضروری است و نوجوانان مهارت‌های کدنویسی و دانش بنیادی حوزه STEM (علم، فناوری، مهندسی و ریاضیات) را نیز جدی بگیرند.

رقابت بر سر توسعه هوش مصنوعی از سال 2022 و با انتشار چت‌بات ChatGPT از شرکت OpenAI شدت گرفت. از آن زمان تاکنون، این فناوری به‌سرعت پیشرفت کرده و هیجان و نگرانی‌هایی درباره تأثیرات آن بر دنیای کار و زندگی به وجود آورده است.

دیپ‌مایند از مهم‌ترین مراکز تحقیقاتی گوگل در زمینه هوش مصنوعی است و پروژه‌هایی مانند چت‌بات جمینای زیر نظر این شرکت توسعه پیدا می‌کند. مأموریت هاسابیس این است که هدف نهایی گوگل در این حوزه، ساخت «هو‌ش جامع مصنو‌عی» یا AGI، را محقق کند.

هنوز تعریف دقیقی برای AGI وجود ندارد اما به‌طور‌کلی این فناوری به مدلی از هوش مصنوعی گفته می‌شود که توانایی استدلال و تفکر شبیه انسان را داشته باشد. هاسابیس قبلاً اعلام کرده بود دیپ‌مایند احتمالاً کمتر از 10 سال با دستیابی به AGI فاصله دارد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.