اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش از تصویب اساسنامه مدرسه مجازی خبر داد.
محمود امانی گفت: برنامههای درسی و تربیتی این مدارس، باتوجه به شرایط و اقتضائات مدرسه مجازی متناسبسازی و به تأیید سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی خواهد رسید.
اشتغال بر اساس قانون مدارس غیردولتی
امانی افزود: اشتغال نیروی انسانی در این مدارس، با تأکید بر صلاحیتهای حرفهای، تخصصی و توانمندیهای فناورانه و بر اساس قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی خواهد بود.
او با اشاره به نحوه ارائه خدمات آموزشی، پرورشی، مشاورهای و ارتقای مهارتهای اجتماعی در این مدارس گفت: خدمات آموزشی، پرورشی، مشاورهای و ارتقای مهارتهای اجتماعی در این مدارس بهصورت مجازی و ترکیبی با رعایت قوانین و مقررات مربوط و با استفاده از ابزار و امکانات آموزش الکترونیکی، با بهرهگیری از رویکردهای جهانی از قبیل یادگیری ترکیبی و یادگیری شخصیسازی شده ارائه میشود.
دبیرکل شورایعالی آموزشوپرورش با اشاره به جلسه شماره ۱۰۵۸ یک و هزار و پنجاه هشتمین جلسه این شورا گفت: این اساسنامه در ۱۶ ماده و ۶ تبصره تدوین شده است که پس از تأیید کمیسیون اساسنامهها و مقررات تحصیلی شورایعالی و چندین جلسه بحثوبررسی در صحن علنی شورایعالی آموزشوپرورش به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد:
دبیرکل شورایعالی آموزشوپرورش تأکید کرد: مدارس آموزش از راه دور، بزرگسال دولتی، غیردولتی و ایثارگران موظفاند طی مدت سه سال پس از ابلاغ این اساسنامه، شرایط خود را مطابق با مفاد این اساسنامه، برای تبدیل به مدرسه مجازی فراهم کنند.وی بیان کرد: وزارت آموزشوپرورش موظف است از زمان ابلاغ این اساسنامه، از ایجاد و توسعه مدارس آموزش از راه دور، بزرگسالان(دولتی و غیردولتی) و ایثارگران خودداری نماید.
امانی گفت: شیوهنامه اجرایی این اساسنامه مشتمل بر شرایط ایجاد، تأسیس و راهاندازی، ساختار سازمانی و مدیریتی مدرسه شامل نقش مدیر، تیم محتوایی، تیم پشتیبانی فنی، ارزیابی یادگیری، خدمات مشاوره و پشتیبانی روانی و سایر موارد مربوط، حداکثر 3 ماه پس ابلاغ این اساسنامه توسط وزارت آموزشوپرورش تهیه و به تصویب کمیسیون معین شورایعالی آموزشوپرورش خواهد رسید.این اساسنامه پس از تأیید رئیسجمهور و رئیس شورایعالی آموزشوپرورش برای اجرا به وزارت آموزشوپرورش ابلاغ خواهد شد.
پیش از این در سال ۱۴۰۲ با مصوبهای که رئیس جمهور ابلاغ کرده بود، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد درصورت شروع به کار این مدارس، خارجیان علاقهمند به تحصیل در نظام آموزشی جمهوری اسلامی ایران، ایرانیان خارج از کشور در صورت عدم امکان دسترسی یا حضور در کلاسهای درس، اتباع خارجی متقاضی داخل کشور، متقاضیان ایرانی بازمانده از تحصیل میتوانند در این مدارس ثبت نام و ادامه تحصیل دهند.