تلفن همراه

گوشی

May 31, 2025
10:06 شنبه، 10ام خردادماه 1404
کد خبر: 193577

ریلمی GT 7 و GT 7T با باتری غول‌پیکر معرفی شدند

منبع: دیجیاتو

گوشی‌های ریلمی GT 7 و ریلمی GT 7T با دوربین تله‌فوتو 50 مگاپیکسلی و تراشه‌های دایمنسیتی رونمایی شدند.

ریلمی پس از کمپین‌های تبلیغاتی گسترده، رسمی از نسخه جهانی ریلمی GT 7 و ریلمی GT 7T مجهز به تراشه دایمنسیتی مدیاتک، باتری 7 هزار میلی‌آمپرساعتی و شارژ 120 واتی رونمایی کرد.

براساس گزارش‌ها، مدل جهانی ریلمی GT 7 در چند ویژگی با نسخه چینی تفاوت دارد. این مدل به‌جای تراشه‌ دایمنسیتی 9300+، از دایمنسیتی 9400e استفاده می‌کند. همچنین نمایشگر آن پنل AMOLED به اندازه 6.8 اینچ با وضوح +FHD و نرخ نوسازی 120 هرتز است ولی نسخه چینی از نرخ 144 هرتز بهره می‌برد. حداکثر پیکربندی حافظه در این مدل 16 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی است.

مشخصات ریلمی GT 7 و ریلمی GT 7T

در بخش دوربین، مدل جهانی ریلمی GT 7 یک ماژول قدرتمندتر دارد. این مجموعه شامل یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با حسگر IMX 906 و لرزش‌گیر اپتیکال (OIS)، یک دوربین تله‌فوتوی 50 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال دو برابری و یک دوربین فوق‌عریض 8 مگاپیکسلی می‌شود. دوربین سلفی نیز به حسگری 32 مگاپیکسلی ارتقا یافته و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر قرار دارد.

در قسمت پشتی گوشی، فناوری خنک‌کننده جدید IceSense به‌کار رفته است که از گرافن در ساختار خود بهره می‌برد. ریلمی اعلام کرده این فناوری نسبت به سیستم‌های سنتی برپایه مس عملکرد بهتری در دفع حرارت دارد و می‌تواند دمای تراشه‌ را تا 6 درجه سانتی‌گراد کاهش دهد.

ریلمی GT 7 با رابط کاربری Realme UI 6.0 برپایه اندروید 15 عرضه می‌شود و طبق اعلام شرکت، به‌مدت 4 سال به‌روزرسانی سیستم‌عامل و 6 سال وصله امنیتی دریافت خواهد کرد. این گوشی دارای گواهی IP69 در برابر نفوذ گردوغبار و آب بوده و از Wi-Fi 7، NFC و بلوتوث 5.4 پشتیبانی می‌کند.

باتری سیلیکون-کربن 7 هزار میلی‌آمپرساعتی این دستگاه از شارژ سریع سیمی 120 واتی پشتیبانی می‌کند. طبق ادعای ریلمی، شارژ باتری در 14 دقیقه به 50 درصد و در 40 دقیقه به 100 درصد می‌رسد. این دستگاه از شارژ بای‌پس نیز پشتیبانی می‌کند.

ریلمی GT 7 در رنگ‌های IceSense Black و IceSense Blue عرضه می‌شود. همچنین نسخه محدود GT 7 Dream Edition با همکاری تیم فرمول یک Aston Martin Aramco تولید شده که با رنگ سبز مسابقه‌ای، نشان بال نقره‌ای و بسته‌بندی ویژه شامل قاب Silver Wing و پین سیم‌کارت طرح ماشین F1 همراه است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.