سیستم‌عامل و نرم‌افزار

فناوری اطلاعات

June 3, 2025
17:44 سه شنبه، 13ام خردادماه 1404
کد خبر: 193908

توقف تبلیغات آزاردهنده مرورگر اج برای کاربران اروپایی

منبع: زومیت

آیا تصور می‌کنید بالاخره از دست تبلیغ اج خلاص شده‌اید؟ مایکروسافت پاسخ جالبی برای کاربران اروپایی و ناامیدکننده برای سایر کاربران دارد.
مایکروسافت در راستای اجرای قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه‌ی اروپا (DMA)، تغییرات گسترده‌ای را برای کاربران اروپایی ویندوز اعمال کرد. کاربران منطقه اقتصادی اروپا حالا می‌توانند مرورگر اج را حذف کنند، نتایج بینگ را از جست‌وجوی ویندوز کنار بگذارند و بدون مواجهه با پیام‌های آزاردهنده برای انتخاب اج به‌عنوان مرورگر پیش‌فرض، از مرورگر دلخواه خود استفاده کنند.

یکی دیگر از تغییرات مهم، امکان حذف اپلیکیشن Microsoft Store است. البته حتی پس از حذف آن، اپلیکیشن‌های نصب‌شده از استور همچنان به‌روزرسانی می‌شوند و در صورت نیاز، این فروشگاه دوباره قابل نصب خواهد بود. این ویژگی‌ها با نسخه‌ی جدید مرورگر اج (137.0.3296.52) برای کاربران اروپایی فعال شده‌اند.

مایکروسافت همچنین نحوه‌ی برخورد ویندوز با مرورگر پیش‌فرض را بهبود داده است. مرورگرهایی مانند گوگل کروم یا موزیلا فایرفاکس در صورت انتخاب به‌عنوان مرورگر پیش‌فرض، به‌طور خودکار به نوار وظیفه پین می‌شوند. افزون‌بر این، انواع بیشتری از فایل‌ها و پروتکل‌ها مانند FTP و SVG به‌طور کامل به مرورگر منتخب وابسته خواهند شد. این تغییرات از جولای (تیر و مرداد ۱۴۰۴) برای ویندوز ۱۰ و ۱۱ عرضه می‌شوند.

به‌گفته‌ی مایکروسافت، حالا برنامه‌های متفرقه می‌توانند نتایج جست‌وجوی خود را به Windows Search اضافه و کاربران نیز می‌توانند ترتیب نمایش سرویس‌های جست‌وجو را تنظیم کنند. همچنین محتوای وب در اپلیکیشن بینگ، ویجت‌ها و صفحه‌ی قفل ویندوز از این پس در مرورگر پیش‌فرض باز می‌شود، نه اج. بااین حال، این آزادی‌ها فعلاً فقط به کاربران اروپایی اختصاص دارند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.