رمز ارز

June 23, 2025
18:32 دوشنبه، 2ام تیرماه 1404
کد خبر: 195522

توقف فعالیت اکسفینیتو در پی هک نوبیتکس

منبع: دیجیاتو

این کارگزاری به دلیل «محدودیت‌های شدید» و «در اختیار نداشتن سرمایه قابل استفاده» هیچ سودی برای تیر به کاربرانش پرداخت نمی‌کند.

کارگزاری رمزارزی «اکسفینیتو» می‌گوید چون این پلتفرم تنها یک کارگزاری بوده و تراکنش‌ها در آن از طریق صرافی «نوبیتکس» انجام می‌شده، با هک نوبیتکس، مجبور به توقف فعالیت‌هایش شده است. همچنین این کارگزاری به دلیل «محدودیت‌های شدید» و «در اختیار نداشتن سرمایه قابل استفاده» هیچ سودی برای تیر به کاربرانش پرداخت نمی‌کند.

در اطلاعیه اکسفینیتو آمده است: «از آنجا که ما در جایگاه یک کارگزاری فعالیت می‌کنیم، ملزم به همکاری با یک صرافی مشخص هستیم. با اطلاع نهاد امنیتی و پلیس فتا لازم به توضیح است که تمامی تراکنش‌های مربوط به خرید و فروش رمز‌ارز در پلتفرم «اکسفینیتو»، در اصل از طریق صرافی «نوبیتکس» انجام می‌شد و تنها در محیط اکسفینیتو به‌صورت یکپارچه به شما نمایش داده می‌شد.»

طبق این اطلاعیه، توقف فعالیت این کارگزاری تا مشخص‌شدن اینکه صرافی نوبیتکس «چه تدابیری برای جبران خسارت اتخاذ خواهد کرد»، ادامه دارد.

اکسفینیتو همچنین اعلام کرده است: «با توجه به محدودیت‌های شدید در دو هفته گذشته که امکان هیچ‌گونه فعالیت سودآور فراهم نبود و همچنین با توجه به اینکه در حال حاضر هیچ سرمایه‌ی قابل استفاده‌ای در اختیار نیست، به اطلاع می‌رسانیم که در ماه تیر امکان پرداخت سود وجود نخواهد داشت.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.