رسانه‌های اجتماعی

July 7, 2025
10:30 دوشنبه، 16ام تیرماه 1404
کد خبر: 196631

ترامپ: همین هفته با چین درباره فروش تیک‌تاک صحبت خواهم کرد

منبع: زومیت

رئیس جمهور آمریکا می‌گوید به توافق با چین بر سر شبکه‌ی اجتماعی تیک‌تاک نزدیک شده و همین هفته با چینی‌ها گفت‌وگو خواهد کرد.
دونالد ترامپ اعلام کرد گفت‌وگو با چین درباره‌ی توافق احتمالی بر سر تیک‌تاک از دوشنبه یا سه‌شنبه آغاز می‌شود. او به خبرنگاران گفت که آمریکا «تقریباً» به توافقی برای فروش اپلیکیشن تیک‌تاک رسیده است و احتمال دارد مستقیماً با رئیس جمهور چین یا نمایندگانش وارد مذاکره شود.

ترامپ احتمال سفرش به چین یا سفر شی جین‌پینگ به آمریکا را مطرح کرد. هر دو در ماه گذشته یک‌دیگر را برای سفر به کشورهایشان دعوت کرده بودند.

رئیس جمهور آمریکا پیش‌تر مهلت واگذاری دارایی‌های تیک‌تاک در آمریکا از سوی شرکت چینی بایت‌دنس را تا ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) تمدید کرده بود. تیک‌تاک در آمریکا حدود ۱۷۰ میلیون کاربر دارد.

توافقی برای واگذاری فعالیت‌های تیک‌تاک در آمریکا به شرکتی جدید و تحت مالکیت سرمایه‌گذاران آمریکایی در بهار امسال در حال شکل‌گیری بود، اما پس از اعمال تعرفه‌های سنگین از سوی آمریکا بر کالاهای چینی، روند توافق متوقف شد.

ترامپ می‌گوید که احتمالاً نیاز است چین توافق را تأیید کند. او درباره‌ی چشم‌انداز توافق گفت: «مطمئن نیستم، ولی فکر می‌کنم احتمالش وجود دارد. رابطه‌ام با رئیس جمهور چین خوب است. فکر می‌کنم توافق هم به نفع آن‌ها خواهد بود، هم به نفع ما.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.