پیام‌رسان

تلفن همراه

July 29, 2025
19:06 سه شنبه، 7ام مردادماه 1404
کد خبر: 198263

تلگرام مردم چین را خشمگین کرد

منبع: مهر

طبق گزارش رسانه های چینی اشتراک گذاری تصاویر مستهجن در گروه های چت تلگرامی با هزاران عضو به بروز گسترده خشم در فضای آنلاین منجر شد.

به گزارش رویترز، براساس گزارش نشریه چینی ساترن دیلی، یک گروه تلگرامی چینی زبان به نام MaskPark tree hole forum تصاویر خصوصی افراد را به طور مخفیانه ثبت کرده و برای بیش از صد هزار کاربر ناشناس در چین و جهان منتشر کرد.

همچنین در گزارشی آمده ویدئوهایی که به طور مخفیانه در اماکن عمومی گرفته شده در گروه های چت فروخته می شود.

هشتگ های مرتبط با این موضوع در پلتفرم میکروبلاگ ویبو امروز بیش از ۲۷۰ میلیون بازدید داشت. یکی از کاربران ویبو در این باره نوشته بود: واقعاترسناک است که چگونه فیلمبرداری مخفی به زندگی روزمره مردم نفوذ کرده است.

چین قوانین سختگیرانه‌ای در مورد مطالب مستهجن دارد و مرتباً این محتوا را از اینترنت داخلی خود حذف می‌کند، بنابراین میزان اشتراک‌گذاری این تصاویر ، بسیاری از کاربران چینی را شوکه کرده است. این در حالی است که تلگرام در چین مسدود است و افراد برای دسترسی به آن باید از وی پی ان استفاده کنند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.