هوش مصنوعی

August 13, 2025
13:29 چهارشنبه، 22ام مردادماه 1404
کد خبر: 199380

آنتروپیک دسترسی به مدل‌های خود را تنها در ازای ۱ دلار به دولت آمریکا پیشنهاد داد

منبع: دیجیاتو

آنتروپیک هم بعد از OpenAI به دولت آمریکا پیشنهاد داده تا با پرداخت تنها ۱ دلار در سال به مدل‌های این شرکت دسترسی داشته باشد.

شرکت آنتروپیک در رقابت با OpenAI به دولت آمریکا پیشنهاد داده است تا با پرداخت تنها ۱ دلار به مدل‌های هوش مصنوعی این شرکت دسترسی داشته باشد.

به گزارش تک کرانچ، تنها یک هفته پس از آنکه OpenAI اعلام کرد نسخه ChatGPT Enterprise را با هزینه سالانه تنها ۱ دلار به نهادهای فدرال آمریکا عرضه می‌کند، آنتروپیک حالا با پیشنهادی مشابه اما جذاب‌تر پا به میدان گذاشته است. این غول هوش مصنوعی اعلام کرد که مدل‌های Claude را نیز با همین قیمت ۱ دلار به نهادهای دولتی ارائه خواهد کرد.

آنتروپیک و OpenAI برای عقد قرارداد با نهادهای دولتی آمریکا رقابت می‌کنند
تفاوت پیشنهاد آنتروپیک با OpenAI این است که آنتروپیک قصد دارد مدل‌های هوش مصنوعی خود را در اختیار هر سه قوه حاکمیتی ایالات متحده از جمله قوه مقننه و قوه قضائیه نیز قرار دهد. این بسته پیشنهادی برای یک سال معتبر خواهد بود.

اداره خدمات عمومی (GSA) هفته گذشته اعلام کرد که شرکت‌های آنتروپیک، گوگل و OpenAI به لیست فروشندگان تأییدشده خدمات هوش مصنوعی اضافه شده‌اند و می‌توانند خدمات خود را به سازمان‌های فدرال غیرنظامی ارائه کنند. آنتروپیک و OpenAI پیشنهادهای خود را مطرح کرده‌اند، اما هنوز هیچ خبری از سوی گوگل اعلام نشده است.

آنتروپیک هر دو نسخه Claude for Enterprise و Claude for Government را به نهادهای دولتی آمریکا ارائه خواهد کرد. به گفته این شرکت، Claude for Government از بار‌های کاری FedRAMP High پشتیبانی می‌کند تا کارکنان فدرال بتوانند از مدل Claude برای مدیریت کارهای حساس غیرطبقه‌بندی‌شده استفاده کنند. FedRAMP High یک معیار امنیتی سخت‌گیرانه در چارچوب برنامه مدیریت ریسک و صدور مجوز فدرال (FedRAMP) است که برای مدیریت داده‌های حساس غیرطبقه‌بندی‌شده دولتی اعمال می‌شود.

آنتروپیک همچنین با ارائه پشتیبانی فنی به نهادهای فدرال به ادغام ابزارهای هوش مصنوعی در جریان‌های کاری کمک خواهد کرد. این شرکت به همراه xAI، گوگل و OpenAI به‌تازگی ۲۰۰ میلیون دلار از وزارت دفاع آمریکا دریافت کرده است تا از هوش مصنوعی برای بهبود امنیت ملی آمریکا استفاده کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.