اینترنت و شبکه

خبر اول

فناوری اطلاعات

August 25, 2025
17:49 دوشنبه، 3ام شهریورماه 1404
کد خبر: 200212

سخنگوی دولت: فیلترینگ هزینه‌ها را بالا می‌برد

منبع: دیجیاتو

دولت همچنان پیگیر رفع فیلترینگ است.

«فاطمه مهاجرانی»، سخنگوی دولت، در سخنانی درباره عملکرد یکساله دولت چهاردهم، درباره فیلترینگ با بیان اینکه «کار کارشناسی تأیید کرده که این اقدام هزینه‌ها را بالا می‌برد»، به روال یک سال گذشته گفت که دولت پیگیر تحقق این وعده است اما «هنوز در برخی سکوها رفع نشده است».

در یک سالی که از روی کار آمدن دولت «مسعود پزشکیان» می‌گذرد، مسئولان به بیان اینکه «دولت پیگیر است» اکتفا کرده‌اند اما حاصل تمام پیگیری‌ها در این یک سال تنها رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی بوده است. سخنگوی دولت پیش از این گفته بود: «همان‌طور که همه می‌دانیم رئیس‌جمهور اختیارات بسیار زیادی دارد و رئیس بسیاری از شوراهای عالی شخص رئیس‌جمهور است؛ پس طبیعتاً اختیار برداشتن فیلترینگ در ید قدرت رئیس‌جمهور هست ولی دولت، دولت وفاق است.»

بنابراین باید منتظر ماند و دید آیا دولت در سال دوم فعالیت خود بالاخره به این وفاق با عده‌ای خاص دست می‌یابد یا پرونده فیلترینگ کماکان باز می‌ماند؛ چراکه به نظر نمی‌رسد با وجود همه آسیب‌های استفاده از VPNها، پزشکیان راضی شود از اختیارات خود استفاده کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.