رسانه‌های اجتماعی

September 15, 2025
12:04 دوشنبه، 24ام شهریورماه 1404
کد خبر: 201598

ترامپ تیک تاک را رها نمی‌کند

منبع: مهر

پیش بینی می شود دولت دونالد ترامپ مهلت فعالیت تیک تاک در آمریکا را بعد از تاریخ ۱۷ سپتامبر دوباره تمدید کند.

به گزارش رویترز، این چهارمین باری خواهد بود که رئیس جمهور آمریکا با تمدید مهلت فعالیت تیک تاک اجرای قانونی را به تعویق می اندازد که در اصل تا ژانویه ۲۰۲۵ به بایت دنس مهلت داده بود این پلتفرم اشتراک گذاری ویدئو کوتاه را در آمریکا واگذار کند یا تعطیل شود.

ترامپ ماه گذشته اعلام کرد خریداران آمریکایی برای این اپ صف کشیده اند و امکان دارد مهلت فعالیت آن را تمدید کند. اما دیروز او درباره سوالی درباره آینده اپلیکیشن پاسخی مبهم داد. وی گفت: من ممکن است حالا با تیک تاک مذاکره کنم یا نکنم. ممکن است بگذاریم این اپ خاموش شود یا نشود، من نمی دانم، این امر به چین بستگی دارد. این امر اهمیت زیادی ندارد. من دوست دارم این کار را برای کودکان انجام دهم.

کاخ سفید به درخواست ها برای اظهار نظر درباره احتمال تمدید مدت فعالیت تیک تاک پاسخی نداد. اگر این مهلت تمدید شود نشان دهنده عدم تمایل دولت آمریکا به تعطیل کردن پلتفرمی است که ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی دارد.

هرچند بسیاری از منتقدان چین در آمریکا معتقدند دولت آسیایی ممکن است با استفاده از تیک تاک از کاربران آمریکایی جاسوسی، اخاذی یا آنها را سانسور کند، اما ترامپ گفته بود که خواهان حفظ این اپلیکیشن است. پیشرفت در قرارداد واگذاری تیک تاک به سرمایه گذاران در آمریکا کند بوده زیرا دولت چین باید خریداران آمریکایی این اپ را تایید کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.