هوش مصنوعی

November 18, 2025
18:11 سه شنبه، 27ام آبانماه 1404
کد خبر: 206387

علی بابا چت بات هوش مصنوعی مخصوص مصرف کنندگان ارائه کرد

منبع: مهر

شرکت چینی علی بابا یک به روز رسانی مهم برای چت بات هوش مصنوعی خود ارائه کرده که نشان دهنده تلاشی مضاعف در بازار هوش مصنوعی مصرفی است.

به گزارش رویترز، اپ رایگان جدید بر اساس مدل زمانی کوئن بنا شده و به شکل اپلیکیشن موبایل و نسخه وب سایت چین فراهم شده و قرار است بعداً در سطح بین المللی نیز عرضه شود.در بیانیه علی بابا آمده است: این مدل با یک دستور می‌تواند گزارش تحقیقی کاملی را تولید کند و به طور خودکار یک پرزنتیشن چند اسلایدی پاورپوینت در چند ثانیه بسازد.

این شرکت در بیانیه ای جداگانه نوشت اپ کوئن درحالی وارد مرحله آزمایشی شده که «بهترین دستیار شخصی هوش مصنوعی با قدرتمندترین مدل» لقب گرفته است.

چنین اقدامی نشان دهنده گذار استراتژیک علی بابا است که به سبک چت جی پی تی منابع قابل توجهی را صرف توسعه اپلیکیشن مصرفی خود نکرده و در عوض، به عنوان بخشی از ارائه‌ی خدمات ابری خود، عمدتاً بر مشتریان سازمانی تمرکز کرده بوده است.

همچنین مدل هوش مصنوعی جدید علی بابا در میانه جنگ قیمت‌ها در بخش هوش مصنوعی چین ارائه شده است. محرک این جنگ دیپ سیک بود که هزینه‌های رایانش ارزان را در اولویت خود قرار دارد و رقبا را مجبور کرد از همین روند پیروی کنند.

علی بابا چند اپ مخصوص مشتریان از جمله Tongyi و سرویس‌های دستیار هوش مصنوعی تعبیه شده در مرورگر Quark خود دارد. اما این نخستین باری است که علی بابا چنین اقدامی در بازار مصرفی انجام داده است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.