رسانه‌های اجتماعی

December 17, 2025
11:08 چهارشنبه، 26ام آذرماه 1404
کد خبر: 208516

حذف ویدیوهای هوش مصنوعی شخصیت‌های دیزنی از یوتیوب

منبع: زومیت

حذف ویدیوهای هوش مصنوعی با شخصیت‌های محبوب دیزنی از یوتیوب؛ دیزنی به شدت از نقض کپی‌رایت در فضای آنلاین دفاع می‌کند.
گوگل سخت‌گیری‌های بیشتری بر استفاده از شخصیت‌های دیزنی در ویدیوهای تولید شده با هوش مصنوعی در یوتیوب اعمال کرده است. طبق گزارش ددلاین، یوتیوب از رو جمعه ده‌ها ویدیو که شامل شخصیت‌هایی مانند ددپول، موآنا، میکی‌ماوس، شخصیت‌های جنگ ستارگان و دیگر دارایی‌های فکری دیزنی بودند را حذف کرده است.

اقدام یوتیوب برای حذف ویدیوهای هوش مصنوعی از شخصیت‌های دیزنی فقط چند روز پس از آن صورت گرفت که شرکت انیمیشن‌ساز از گوگل به‌خاطر نقض حقوق کپی‌رایت به‌صورت وسیع شکایت کرده بود. شکایت مذکور علاوه‌بر میزبانی ویدیوها در یوتیوب به استفاده از آثار دارای حقوق کپی‌رایت برای آموزش مدل‌های گوگل از جمله Veo و Nano Banana نیز اشاره کرده است.

پیش‌از این، دیزنی به‌دلیل نقض حقوق کپی‌رایت مرتبط با هوش مصنوعی، علیه Character.AI ،Hailuo و میدجرنی اقدام کرده بود و اکنون درحال شکایت از این شرکت‌ها است. البته دیزنی به‌طور کامل از محتوای تولید شده با هوش مصنوعی فاصله نگرفته است. این شرکت روز جمعه اعلام کرد برای آوردن شخصیت‌های دیزنی به سکوهای Sora و ChatGPT و همچنین آوردن ویدیوهای کوتاه تولید شده با هوش مصنوعی از Sora به دیزنی پلاس، با OpenAI توافق کرده است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.