اپراتورها

تلفن همراه

خبر اول

January 6, 2026
11:35 سه شنبه، 16ام دیماه 1404
کد خبر: 209005

وودافون-تری ۴۰۰ شغل در بریتانیا ایجاد می‌کند

ICTna.ir – وودافون‌تری این هفته با اعلام اینکه در حال ایجاد ۴۰۰ شغل جدید در بخش خدمات مشتریان است، کمی حال و هوای کریسمس را به بازار بریتانیا آورد. به طور دقیق، این نقش‌ها جدید نیستند، اما برای بریتانیا جدید هستند؛ وودافون نقش‌های شغلی را که قبلاً در هند پر می‌شدند، به بازار داخلی بازمی‌گرداند.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این اپراتور مخابراتی که اخیراً ادغام شده است، فاش کرد که برای ۲۰۰ موقعیت شغلی در بلفاست و به همین تعداد در شفیلد استخدام می‌کند، همانطور که در ماه ژوئن هنگام ارائه برنامه‌های خود برای آینده به عنوان یک نهاد واحد، متعهد به انجام این کار شده بود.

در آن زمان، این شرکت اعلام کرد که ظرف دو سال مراکز تماس جدیدی را در آن دو شهر برای اسکان ۴۰۰ کارمند افتتاح خواهد کرد. با این حال، به نظر می‌رسد برنامه‌ها کمی تغییر کرده‌اند. این نقش‌ها بر عهده شریک خدمات مشتریان ودافون، کانسنتریکس، خواهد بود که در حال حاضر در هر دو شهر حضور دارد.

وودافون تری اعلام کرد که این مشاغل «بر مراقبت و فروش تخصصی Vodafone و Three تمرکز خواهند داشت». این بدان معناست که نمایندگان جدید فقط از طرف شرکت مخابراتی کار خواهند کرد، اما این موضوع به طور صریح بیان نشده است.

این شرکت اعلام کرد که استخدام در حال انجام است و اولین ماموران جدید در بلفاست در حال آموزش هستند. این شرکت افزود که افراد استخدام شده در مهارت‌های مختلفی از جمله کمک به مشتریان آسیب‌پذیر آموزش خواهند دید و با این اظهار نظر آخر، یکی دیگر از موارد مورد نظر آفکام، نهاد ناظر بر ارتباطات، را مشخص کرد.

جان شاو، از بخش عملیات مشتریان وودافون تری، در بیانیه‌ای گفت: «ما قاطعانه به داشتن تیم‌های مراقبتی در جایی که مشتریان ما هستند اعتقاد داریم و این به معنای داشتن تیم‌هایی مستقر در سراسر بریتانیا است.» این مأموران مراقبتی جدید به یک تیم بریتانیایی متشکل از حدود ۸۳۰ نفر که در تأسیسات این اپراتور در استوک و گلاسکو مستقر هستند، خواهند پیوست.

شاو گفت: «اکنون زمان هیجان‌انگیزی برای پیوستن به وودافون تری است، زیرا ما بهترین شبکه بریتانیا را می‌سازیم و استانداردهای جدیدی را برای خدمات مشتری در صنعت تعیین می‌کنیم.» بدون اشاره به وعده دارایی‌های شبکه ترکیبی – و توانایی جدید برای سرمایه‌گذاری – که به وودافون و Three کمک کرد تا اوایل امسال ادغام خود را از سد رگولاتورها عبور دهند، اعلامیه وودافون نخواهد بود.

و طبیعتاً این شرکت مخابراتی از این فرصت استفاده کرد و به ما یادآوری کرد که پروژه توسعه شبکه‌اش، با پشتوانه آن رقم هزینه ۱۱ میلیارد پوندی که دائماً از آن صحبت می‌شود، حدود ۹۰۰۰ شغل مهندسی، ساخت و ساز و نگهداری ایجاد خواهد کرد که در اوج ساخت و ساز به ۱۳۰۰۰ شغل افزایش می‌یابد.

با این اوصاف، ۴۰۰ شغل در مرکز تماس، رقم بسیار کمی به نظر می‌رسد، اما شروع خوبی است. و البته این خبر خوبی برای اقتصاد بریتانیا و به ویژه برای ساکنان دو شهر نامبرده است.

بدون شک در سال جدید و با پیشرفت وودفون در ساخت شبکه خود، چیزهای زیادی از آن خواهیم شنید. این اپراتور آنقدر در مورد مزایای ادغام خود سر و صدا کرد که اکنون چاره‌ای جز مطلع نگه داشتن کشور از روند امور ندارد. ما مشتاقانه منتظر شنیدن همه چیز در مورد آن هزاران شغل جدید دیگر در زمان مناسب خواهیم بود.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.