تلفن همراه

گوشی

January 3, 2026
15:41 شنبه، 13ام دیماه 1404
کد خبر: 209621

ایسوس هیچ گوشی دیگری در سال ۲۰۲۶ نمی‌سازد

منبع: زومیت

ظاهراً ایسوس هیچ گوشی جدیدی از سری Zenfone و ROG در سال ۲۰۲۶ معرفی نخواهد کرد.
به‌نظر می‌رسد ایسوس می‌خواهد تولید گوشی‌های اندرویدی را متوقف کند و احتمالاً در سال ۲۰۲۶ هیچ گوشی جدیدی از سری Zenfone یا ROG معرفی نخواهد شد.

ایسوس هرگز از غول‌های بازار موبایل‌های اندرویدی نبوده است، اما سابقه‌ای طولانی در تولید گوشی‌های هوشمند دارد. سری Zenfone زمانی به‌خاطر ابعاد جمع‌وجور خود بسیار محبوب بودند، ولی ایسوس در سال‌های اخیر از آن روند همیشگی فاصله گرفته و به‌سمت تولید گوشی‌های بزرگ رفته.

به‌گزارش Digitimes، ایسوس به‌وضوح به کانال‌های مخابراتی اطلاع داده است که برنامه‌ای برای عرضه‌ی گوشی جدید در سال ۲۰۲۶ ندارد. این شرکت می‌گوید نگهداری، ارتقاء نرم‌افزار و خدمات گارانتی محصولات موجود تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.

ظاهراً ایسوس تاکید کرده که «عملیات گوشی‌های هوشمند ادامه خواهد یافت» و این عبارت نشان‌دهنده‌‌ی این است که شاید در آینده گوشی‌های جدیدی معرفی و عرضه شوند.

Zenfone 12 Ultra به‌طور کامل هویت مستقل خود را کنار گذاشت و در طراحی آن از سری ROG الهام گرفته شد. در سال ۲۰۲۵ فقط شاهد معرفی Zenfone 12 Ultra و سری ROG Phone 9 بودیم.

با توجه به افزایش شدید هزینه‌ی تراشه‌های حافظه، تصمیم ایسوس برای معرفی نکردن گوشی جدید در سال ۲۰۲۶ منطقی به‌نظر می‌رسد؛ اما هنوز مشخص نیست که آیا این شرکت برای همیشه با بازار گوشی‌های اندرویدی خداحافظی خواهد کرد یا خیر.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.