اخبار وزارت ارتباطات از توسعه فیبرنوری
اتصال بیش از 63 هزار خانوار شهری استان اصفهان به شبکه فیبرنوری
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان گفت: تا کنون 63 هزار خانوار شهری این استان، توسط اپراتورهای مخابرات، آسیاتک، شاتل و فناپ به شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها متصل شده اند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده در خصوص آخرین وضعیت پوشش خانوارها توسط فیبرنوری در استان اصفهان، اظهار کرد: تا کنون بیش از 60 هزار و 604 مشترک توسط مخابرات در 25 شهرستان و بیش از سه هزار و 227 مشترک در 9 شهر توسط آسیاتک، شاتل و فناپ به شبکه فیبرنوری متصل شده اند.
مطلب زاده در خصوص تعداد مشترکین فیبرنوری در شهر اصفهان گفت: تعداد 39 هزار و هفتصد مشترک فیبرنوری توسط اپراتور مخابرات دایر هستند.
وی افزود: تا کنون یک هزار و 370 کیلومتر حفاری و داکت گذاری در استان انجام شده که در یک هزار و 500 کیلومتر آن فیبرگذاری، تعداد 12 هزار و 837 جعبه دسترسی فیبر (FAT)، 420 کابینت توزیع فیبر (ODC) و 98 لاین ترمینال نوری (OLT) توسط اپراتورهای آسیاتک، شاتل، فناپ، ایرانسل و های وب در استان نصب شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: از 114 شهر استان؛ این پروژه در 55 شهر در حال انجام بوده و یا به اتمام رسیده است و با شهرداران 93 شهر تفاهم نامه به امضا رسیده است.
مطلب زاده در انتها افزود: مشترکین فیبرنوری شهری اپراتور مخابرات توسط سازمان تنظیم مقررات در دست بازدید و بررسی است و بر اساس دستورالعمل های پروژه ی ftth ، در صورت تایید پوشش و درخواست متقاضی، مخابرات متعهد به ارائه سرویس فیبرنوری در مناطق پوشش داده شده ظرف مدت 30 روز است.
بر اساس این گزارش پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در استان اصفهان، توسط شش اپراتور مخابرات، آسیاتک، ایرانسل، فناپ، شاتل و های وب در دست انجام است.
اتصال بیش از 20 هزارخانوار به فیبر نوری منازل و کسب و کارها در خراسان رضوی
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، به همراه مشاور ارشد استاندار و سایر مدیران اجرایی از روند اجرای پروژه فیبر نوری در نقاط مختلف مشهد مقدس بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، در حاشیه بازدید میدانی از کلان پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در چهار نقطه از شهر مقدس مشهد گفت: با توجه به ابعاد گسترده این پروژه، هماهنگی میان نهادهای مختلف اجرایی، و پیگیری منظم روند پیشرفت کار از مهمترین چالش ها در استان بود، که این مشکل با برگزاری جلسات منظم و هفتگی با مشاور استاندار و مسوول پروژه های کلان در استان به خوبی مرتفع شده، به گونه ای که اکنون شاهد پیشرفت چشمگیر این طرح در همه نقاط استان هستیم.
دلگیر با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی این پروژه از ابتدا تا به امروز 40 درصد بوده که در این رابطه رتبه استان در سطح کشوری شرایط بسیار مطلوبی را دارا است، تصریح کرد: تا این لحظه، 1292 کیلومتر حفاری فیبر نوری در کل استان انجام گرفته و 20861 خانوار ساکن در خراسان رضوی به فیبرنوری متصل شده اند.
بیش از 45 هزار مشترک مازندرانی از اینترنت پرسرعت بر بستر فیبرنوری برخوردار شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران از اتصال بیش از 45هزار مشترک خانگی و تجاری به شبکه پرسرعت فیبرنوری منازل و کسبوکارها توسط اپراتورهای متعهد و مخابرات در سطح استان خبر داد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات این استان، در بازدید از پروژه فیبر نوری شهر ساری؛ ضمن تشریح آخرین وضعیت اجرای این طرح ملی، گفت: تاکنون، با اجرای بیش از 1100 کیلومتر حفاری و بالغ بر 1500 کیلومتر فیبرکشی، پوشش حدود 220 هزار خانوار شهری فراهم شده است و در حال حاضر بیش از 45هزار مشترک در سطح استان، شامل شهرهای آمل، بابل، جویبار، چالوس، عباس آباد، رستم کلا، نکا، نشتارود، کیاکلا، سلمانشهر، خرم آباد، امیرکلا، هچیرود، آکند و پل سفید به این شبکه متصل هستند.
اعزی افزود: تاکنون طرح ملی فیبر نوری منازل و کسبوکارها در 15 شهر مازندران به اتمام رسیده و با اجرای این طرح و بهره برداری از آن، اتصال بیش از 15 هزار نفر از مشترکین به اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری در طی یک سال گذشته توسط اپراتورهای متعهد، منجر به ثبت رشد خوبی در این زمینه شده است.
اعزی با اشاره به اجرای پروژه فیبر نوری بصورت همزمان در 10 شهر دیگر مازندران، اظهار کرد: با پیگیری های صورت گرفته این پروژه در شهرهای نور و محمودآباد نیز با انعقاد تفاهم نامه لازم با شهرداری های مربوطه اجرایی خواهند شد.
وی با اشاره به طرح ملی فیبر شرکت مخابرات ایران که اخیرا با حضور رئیس جمهور رونمایی شد، تصریح کرد که؛ این طرح در مازندران در مرکز استان و شهر ساری در حال برنامه ریزی و اجرا است و بر این اساس مهاجرت مشترکین مخابرات از کابل مسی بر روی فیبر نوری رقم خواهد خورد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، تصریح کرد: تمامی شهروندان برای اتصال به شبکه فیبر نوری و دسترسی به خدمات ارتباطی پرسرعت و با کیفیت می توانند درخواست خود را از طریق سامانه iranfttx.ir ثبت و پیگیری کنند.
اتصال 2800 مشترک پردیس به شبکه فیبر نوری
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران از اتصال2800 مشترک پردیس به شبکه فیبر نوری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران، مرتضی رضایی مدیر کل ارتباطات این استان، توسعه زیرساخت ارتباط ملی مبتنی بر فیبر نوری را یکی از اولویت های استان دانست و گفت: عملیات حفاری و فیبرگذاری در پردیس به اتمام رسیده و تاکنون بالغ بر 2800 مشترک به شبکه ملی اطلاعات بر بستر فیبر نوری متصل شده اند.
رضایی افزود: شهروندان پردیس برای اتصال به شبکه فیبر نوری و دسترسی به خدمات ارتباطی با سرعت و کیفیت خوب می توانند درخواست خود را از طریق سامانه iranfttx.ir ثبت و پیگیری کنند.
