اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

January 26, 2026
17:17 دوشنبه، 6ام بهمنماه 1404
کد خبر: 211085

فارس تکذیبیه وزارت ارتباطات را عجیب خواند: خبر ابلاغ اتصال اینترنت بین‌الملل دقیق است

منبع: دیجیاتو

خبرگزاری فارس نوشته به زودی علت این ناراستی وزارت ارتباطات برای مردم روشن خواهد شد.

از وزارت ارتباطات انکار، از خبرگزاری فارس اصرار. فارس اعلام کرد خبرش درباره ابلاغ اتصال اینترنت به وزارت ارتباطات «دقیق بوده» و به زودی علت این ناراستی وزارت ارتباطات برای مردم روشن خواهد شد.

خبرگزاری «فارس» شب گذشته (۴ بهمن ۱۴۰۴) مدعی شده بود: «اتصال اینترنت در شورای عالی امنیت ملی تصویب و به وزارت ارتباطات ابلاغ شده است اما تثبیت این دسترسی به جهت پیچیدگی‌های فنی نیازمند زمان است.»

امروز ظهر اما وزارت ارتباطات این خبر را تکذیب کرد. در وبسایت این وزارتخانه آمده:

به دنبال انتشار گزارشی از سوی خبرگزاری فارس مبنی بر «ابلاغ آزادسازی اینترنت بین‌الملل به وزارت ارتباطات از سوی شورای عالی امنیت ملی»، اعلام می دارد که این مطلب صحت ندارد.

حال فارس با عجیب خواندن این تکذیبیه، اعلام کرد این موضوع را مجددا بررسی کرده و خبر پیشینش درباره ابلاغ اینترنت بین‌الملل دقیق است. این خبرگزاری نوشته: «به استحضار مخاطبان عزیز «فارس» می‌رساند، این خبر بر اساس اطلاع از مراجع ذی‌صلاح منتشر شده بود و بررسی‌ها نیز نشان می‌دهد وضعیت اتصال کاربران به اینترنت بین‌الملل به نسبت هفته گذشته تغییر محسوسی پیدا کرده است.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.